Görgüsüzler Dizisi Başlıyor

Görgüsüzler Dizisi Başlıyor

Türk Sineması'nın unutulmaz ikilisi Zeki Alasya ve Metin Akpınar yıllar sonra tekrar buluşuyor. atv'nin yeni dizisi 'Görgüsüzler' için kamera karşısına geçecek olan ikiliye Melek Baykal ve Çağla Şikel de eşlik edecek.

Yıllar önce Müjdat Gezen, Perran Kutman ve Gülşen Bubikoğlu'nu beyaz perdede seyirciyle buluşturan 'Görgüsüzler', yakında atv'de bambaşka bir kadroyla dizi olarak yayınlanmaya başlayacak. Dizinin en önemli özelliği ise Türkiye'nin en büyük komedi oyuncularından Metin Akpınar ve Zeki Alasya'yı yıllar sonra aynı projede buluşturacak olması... Dizinin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında da tüm gözler yıllardır küs oldukları söylenen Metin Akpınar ve Zeki Alasya'nın üzerindeydi.


Görgüsüzler Dizisi Fragmanı




KÜSMEDİK!
Akpınar konuya ilişkin şöyle konuştu: "Basında niye böyle bir izlenim var bilemiyorum. Ama biz Zeki ile küs değiliz. 'Rus Gelin' ve 'Güle Güle' filmlerinde de birlikte oynadık. Sadece eskisi kadar biraraya gelemiyoruz, o kadar. Ama arkadaşlığımız sürüyor." Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Görgüsüzler'de; Zeki Alasya muhafazakar bir milletvekili, Metin Akpınar ise gazino patronu Vakkas karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak. İkiliye; Melek Baykal ve Çağla Şikel eşlik edecek. Dizi; bir gazino şarkıcısı ile muhafazakar bir milletvekilinin oğlu arasında doğacak aşkla başlayacak ve gençlerin evlenmesini istemeyen muhafazakar babanın verdiği amansız mücadeleyi anlatacak.

PLAYBACK YAPACAK
Dizide şarkıcı rolündeki Çağla Şikel, şarkıları playback söyleyeceğini açıkladı: "Kendi sesim kötü olduğu için maalesef playback yapacağım. Şarkı söyleme konusunda pek yeteneğim yok. O yüzden yardım alıyorum." Yönetmenliğini Yaşar Seriner'in yapacağı 'Görgüsüzler'in senaryosu Resul Ertaş ve Yaşar Arak'a ait. Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği dizinin müzikleri ise ünlü müzisyen Bora Ebeoğlu imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Zeki Alasya, Metin Akpınar, Melek Baykal ve Çağla Şikel'in yanı sıra yakışıklı oyuncu Mert Öcal ile usta oyuncular Suzan Avcı, Kayhan Yıldızoğlu ve Bahar Öztan yer alıyor. Ekranların sevilen oyuncuları Şeyla Halis, Aylin Kabasakal, Ümit Yesin ve Veysel Diker de oyuncu kadrosundaki diğer isimler.