Miss Turkey 2008 Güzeli seçildi

Miss Turkey 2008 Güzeli seçildi

Kanal 1'in düzenlediği Miss Turkey 2008 Miss Turkey Güzellik Yarışması'na ünlü isimler akın etti. Yarışmayı izlemeye gelenler arasında sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü sima vardı.

Miss Turkey 2008'e Paris Hilton'un "göbek dansı" damgasını vurdu Paris Hilton, Deniz Akkaya, Hıncal Uluç gibi isimlerin jüri üyeliği yaptığı yarışmaya gelen davetlilerden özellikle de bayanlar şık kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

Paris Hilton yarışmadan önce kalabalık basın ordusuna poz verdi.

İM Maslak Show Center'da düzenlenen ve Kanal 1'den canlı yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu, Mehmet Ali Erbil ile Pınar Altuğ yaptı.

Yarışmada 20 finalist arasından birinciliği Leyla Lydia Tuğutlu, ikinciliği Begüm Kızıltuğ, üçüncülüğü Gizem Yurtoğlu, dördüncülüğü ise Gülsüm Uslu kazandı.

Yarışmanın birincisi Tuğutlu'ya tacını, yarışmada jüri üyeliği yapan Hilton otellerinin varisi, manken Paris Hilton taktı.


Birinci Tuğutlu, Türkiye'yi Dünya Güzellik Yarışmasında (Miss World), ikinci Kızıltuğ, Kainat Güzellik Yarışmasında (Miss Universe), üçüncü Yurtoğlu, Avrupa Güzellik Yarışmasında (Miss Europe) ve dördüncü Uslu ise Miss International'da temsil edecek.



Yarışmada Asena ile sahneye çıkan Paris Hilton, göbek dansı ile alkışları topladı.