Altın Şans (Fool's Gold) filmi

Altın Şans - Fool's Gold

Tür : Komedi / Macera / Aksiyon / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Yönetmen : Andy Tennant
Senaryo : John Claflin , Daniel Zelman , Andy Tennant
Görüntü Yönetmeni : Don Burgess
Müzik : George Fenton
Yapım : 2007,

Oyuncular

Kate Hudson (Tess Finnegan) , Matthew McConaughey (Ben 'Finn' Finnegan) , Donald Sutherland (Nigel) , Ewen Bremner (Alfonz) , Roger Sciberras (Andras) , Brian Hooks (Curtis) , Malcolm-Jamal Warner (Cordell)
Ben “Finn” Finnegan, sörfçülükten hazine avcılığına geçiş yapmış genç ve iyi niyetli bir adamdır. 18. yüzyıldan kalma egzotik hazinelerle dolu kırk sandık içeren efsanevi Queen’s Dowry hazinesini takıntı hâline getirmiştir. Hazine arayışı sırasında, Finn, Tess Finnegan’la evliliği ve hurda yığını hâline gelmiş teknesi “Booty Calls” da dahil olmak üzere sahip olduğu her şeyi yitirmiştir.

Tess milyoner Nigel Honeycutt’ın dev yatında çalışarak hayatını yeniden kurmaya başlamışken, Finn hazinenin nerede olduğuna dair çok önemli bir ipucu keşfeder. Bu bilgiyle hayatının değişeceğinden emin olan Finn, Nigel’ın yatına girmenin bir yolunu bularak bu varlıklı adamı ve sosyetenin gözde bekarlarından olan kızı Gemma’yı kendisiyle birlikte İspanyol hazinesini aramaya ikna eder. Bu arama seferi, tüm direnişine rağmen Tess’in keşif aşkını yeniden alevlendirir. Ama hazinenin peşinde sadece onlar yoktur..

Romantik komedi ve aksiyon macera türlerini harmanlayan ilgi çekici bir film.