Funda Arar Rüya albümü çıktı

Funda Arar Rüya albümü çıktı

Albümdeki Parçalar ;

1. Gönlümün İçindir
2. Hicaz Saz Semaisi
3. Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini
4. Yollarına Gül Döktüm
5. Saçının Tellerine
6. Ben Küskünüm Feleğe
7. Pişman Olur da Birgün
8. Dilimi Bağlasalar
9. Dertleri Zevk Edindim
10. Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok
11. Niçin Baktın Bana Öyle
12. Ne Gelen Var Ne Soran Var
13. Minimini Nihavend Peşrev
14. Kimseye Etmem Şikâyet
15. Aşk Bu Değil
16. Gözleri Aşka Gülen


Albüm ile ilgili diğer bilgiler

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nı bitirdikten sonra 2000 yılında başladığı profesyonel müzik kariyerine 5 Albüm, 23 video klip, TV programları ve sayısız konserle devam eden, söz yazarlığı besteciliği ve yorumculuğu ile gönüllere taht kuran Funda Arar “bu benim rüyam” dediği Türk Müziği albümünü dinleyenlerine ulaştırıyor.

Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleri tarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar’ın da sık sık seslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar’ın uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle ve Türk Sanat Müziği’nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor.

Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavend makamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini, Funda Arar “Rüya” adlı albümde seslendirdi.

Yaşar Okyay’ın müzik yönetmenliğini yaptığı “Rüya” adlı albümde değerli saz üstatları bir araya geldi. Ayrıca Gündem Yaylı Grubu orkestrasyonda yer aldı. Albümde armonik düzenlemeler Febyo Taşel tarafından gerçekleştirildi. Funda Arar styling Esra Başıbüyük ile çalıştı.