Atv'nin Yeni Haber Yayın Yönetmeni : Fuat Uğur

ATV Haber'in yeni Uğur'u!

Çalık yönetimine geçen ATV sürekli yeni isimler alıyor. En son atama ATV Haber'den geldi. Bakın o isim kim?

Çalık Grubu'nun yönetimi devraldığı atv'den hergün yeni bir haber geliyor. En son Adem Gürses genel müdürlükten icra kurulu üyeliğine atanmış, yerine de Fatih Ediboğlu getirilmişti. Bugün atv'de yine bir atama vardı.

FUAT UĞUR GENEL HABER YAYIN YÖNETMENİ

Adem Gürses yönetimindeyken Haber Koordinatörü olan Yaşar Gürsoy'un üzerine bugün yeni bir isim geldi. Fuat Uğur atv Haber'in başına Haber Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı. İnternethaber'e konuşan Fuat Uğur haberi doğruladı. Yarın göreve başlayacağını söyledi. Haber kadrosunda değişiklik olup olmayacağına ilişkin de daha sonra açıklama yapacağını belirtti.

BEKLENEN ATAMA

Haberi Türkiye-İsviçre maçı için gittiği İsviçre Havalimanı'nda öğrenen Gürsoy ise "Uğur iyi olmuş" dedi. Günlerdir böyle bir atamanın yapılacağı söylentileri kanalın içinde dolaşıyordu. Birçok isim kulaktan kulağa fısıldanıyordu.

BARLAS'IN HABERİ VAR MI?

Fuat Uğur'un kim kanalıyla atv'ye genel yayın yönetmeni olarak atandığı henüz bilinmiyor. Bilinmeyen bir diğer şey ise haberin anchormani Mehmet Barlas'ın konudan haberi olup olmadığı... Çünkü Barlas şu anda yurtdışında...

Fuat Uğur daha önce Show Haber'de haber müdürlüğü yapmıştı...