BitDefender'a Bir Odul'de istanbul universitesinden.

BitDefender'a Bir Ödül'de İstanbul Üniversitesinden.

ödül

BitDefender bu sene 8.si düzenlenen olan Geleneksel İstanbul Üniversitesi Bilişim Ödülleri
Töreninde en iyi antivirüs programı ödülünü aldı.

554 yıllık köklü geçmişiyle ve 60.000’in üzerinde lisans ve lisansüstü eğitim yapan öğrenci sayısıyla Dünyada ve Türkiye’de önemli bir konuma sahip olan İstanbul Üniversitesi; hedef seçtiği kaliteli eğitimin yanı sıra, öğrencilerinin sosyal ve kültürel gelişimlerine de destek olmak amacıyla bünyesinde çok sayıda öğrenci kulübü barındıran Öğrenci Kültür Merkezi aracılığıyla, yıl içinde öğrencilerine çok sayıda sosyal aktivite yapma imkanı sunmaktadır. İÜ Bilgisayar Kulübü; okul içinde ve dışında geniş kitlelere hitap eden, yaptığı etkinliklerle üniversite öğrencilerinin beğenisini kazanmış, toplam 1500 üyesi bulunan bir öğrenci kulübüdür.

Kazananlar, çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu geniş katılımlı bir anket sonucunda belirlendi. Ödül töreni ise 4 Haziran 2008 çarşamba günü saat 14:00'de Fen Fakültesi Cemil Birsel Konferans salonunda Rektör Prof.Dr. Mesut PARLAK'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ca

BitDefender adına ödülü, Türkiye Distribütörü KAVI Bilgisayar Ürün Müdürü Can Akbaş aldı. “ Türkiyenin en köklü Üniversitesinin Bilgisayar Kulübün’den bu ödülü almanın, mutluluğumuzu daha da arttırdığını belirtmek isterim” diye konuşan Akbaş, sözlerini “Ödülü BitDefender ve Kavi Bilgisayar Aileleri adına gururla alıyorum” diye bitirdi.

BitDefender uluslararası sertifikalı güvenlik yazılımları arasında bu endüstrinin en hızlı ve en etkili olanlarından birinin yaratıcısıdır. 2001’deki başlangıcımızdan bu yana tehditlerin Proaktif engellenmesi konusunda yeni standartlar belirleyerek çıtayı sürekli yükseltmiştir. Her gün, BitDefender dünyanın her yanında on milyonlarca ev ve iş kullanıcısını – sayısal tecrübelerinin güvende olduğunu bilmenin iç huzurunu vererek korumaktadır. BitDefender çözümleri 100’ü aşkın ülkede katma değerli distribütörler ve satış ortaklarıyla dünya çapında bir ağ vasıtasıyla dağıtılmaktadır. Daha fazla bilgi www.bitdefender.com sitesinde bulunmaktadır.