Ekrem Dağ Beşiktaş'ta

Ekrem Dağ Kartal oldu!
Gaziantepspor, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyecek Ekrem Hayyam Dağ'ı Beşiktaş'a verdi.

Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile görüşen Beşiktaş Kulübü transfer komitesi, Ekrem Dağ'ın transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Gaziantepsporlu bir yetkili, Beşiktaş ile Ekrem Dağ'ın transferi ile ilgili sürdürülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, ''Daha önce de açıkladığımız gibi transfer para olarak konuşuldu. Ekrem Dağ'ın transferine karşılık Beşiktaş Kulübü'nden para alacağız. Takas teklifine ise baştan beri sıcak bakmıyorduk. Bu transfer her iki tarafa da hayırlı olsun'' diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü'nün, bu sezon başarılı bir sezon geçiren ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyecek Ekrem Hayyam Dağ'ın transferini gerçekleştirmek için bir süredir girişimde bulunduğunu anımsatan yetkili, şunları kaydetti:

''Baştan beri Beşiktaş Kulübü'ne para karşılığı bu transferin gerçekleşebileceğini söyledik. Yani para bir tarafa Ekrem Dağ bir tarafa oldu. Takas kesinlikle olamaz. Zaten Ekrem Dağ'ın sözleşmesi gelecek yıl sona eriyordu. 4 yıldır bize terini döken futbolcumuzun önünü kapatmamak adına bu transfere onay verdik. Ama Gaziantepspor Kulübü'nün menfaatleri ön planda gelir.''

Bu arada, daha önce Hakan Bayraktar, kaleci Murat Şahin ve Mustafa Cevahir ile anlaşan kırmızı-siyahlı kulübün yarın da Konyaspor'lu Erman Özgür transferini sonuçlandırması bekleniyor.