Gökhan Ünal Trabzonspor'da

Gökhan Ünal imzayı attı!
Trabzonspor, Gökhan Ünal ile bir yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankara AMBROSİA İş Merkezi'nde düzenlenen imza törenine, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün yöneticileri ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Osman Pepe katıldı. 26 yaşındaki golcü futbolcu, törende 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık ön protokole imza attı.

Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı konuşmada, Gökhan'ı bordo-mavili takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Bu sene çok ciddi transferler yaptık. Bundan sonrası hocamızın işi. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık'' dedi. Şener ayrıca, başta bakan Özak olmak üzere Gökhan Ünal'ın transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gökhan Ünal ise büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, ''Bunun için çok mutluyum. Trabzonspor'un da benim de hedeflerimiz var. Burada bu hedeflerime ulaşacağım'' diye konuştu.

Törene katılan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da her zaman Trabzonspor'un emrinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Büyük hedefleri olan Trabzonspor'a umarım hayırlı olur. Bundan sonraki en büyük görev Trabzon'daki seyircilerimize ve Türkiye'deki taraftarlarımıza düşüyor. Artık seyircisiz oynama gibi cezalar istemiyoruz. Trabzonspor'da oynamak bir ayrıcalıktır. Hep beraber inşallah Trabzonspor efsanesini tekrar ortaya çıkaracağız.''