İkizler Yarışması Star TV'de

Tek yumurta ikizleri yarışacak

Şimdiye kadar televizyonlarda “Benimle Dans Eder Misin?”, “Fenomen” gibi programlara imza atan Hayal Mahsulleri Ofisi, yakında yine farklı bir projeyi ekrana taşıyacak.

Bu programın formatı Hollanda’ya ait.
Orijinal adı da “Twinzz”... Aslında İngilizce bir kelime olan “Twins”, ikiz demek. Ancak Hollandalılar programın tescilini yaptırırken adını “Twinzz” yapmış. Bir bildikleri var demek ki... Tek yumurta ikizlerinin yarıştığı bir pogram bu.

Hayal Mahsulleri Ofisi’nin “İkizzler” adıyla hazırladığı program haziran ayının son haftasından itibaren Star TV’de yayınlanacak.

Star TV, 15 Haziran gibi “Popstar Alaturka Best”i bitirip, bir sonraki hafta onun yerine bu yeni yarışmayı ekrana taşıyacak.

Yarışmada jüri koltuğunda kimlerin oturacağı henüz netlik kazanmadı, ama sunucusu belli gibi...
Son anda bir değişiklik olmaz ise Şebnem Dönmez’in sunacağı “İkizzler”de 10 çift, şarkıcılıktaki hünerlerini sergileyecek.

Tek yumurta ikizi bulmak çok kolay olmadığından Hayal Mahsulleri Ofisi, yarışmaya katılanlara yaş sınırı koymayacak.

Türü ne olursa olsun, “Biz şarkıcılıkta iddialıyız” diyen tek yumurta ikizleri bu yarışmaya başvurabilecek.

“İkizzler” bir şarkı yarışması ama onlardan şarkı söyleme yeteneklerinden çok, insanların en fazla merak ettiği yönleri olan tek yumurta ikizlerinin aralarında gerçek bir uyum olup olmadığına bakılacak.
2008 yazına, sadece yakınlarının tanıdığı tek yumurta ikizleri olarak girenler yazı, Türkiye’nin yeni ve de tek yumurta ikizleri olarak tamamlayacak.
Nereden bakarsanız bakın “İkiz Star” ilginç bir yarışma olacak