Nokia S60 Cristiano Ronaldo teması


Nokia S60 Cristiano Ronaldo teması : indir
Dosya şifresi : http://hopdedix.blogspot.com

Nokia S60 Beşiktaş teması


Nokia S60 Beşiktaş teması : indir
Dosya şifresi : http://hopdedix.blogspot.com

Nokia S60 Fenerbahçe teması


Nokia S60 Fenerbahçe teması : indir
Dosya şifresi : http://hopdedix.blogspot.com

Nokia S60 Trabzonspor teması


Nokia S60 Trabzonspor teması : indir
Dosya şifresi : http://hopdedix.blogspot.com

Nokia S60 Galatasaray teması


Nokia S60 Galatasaray teması : indir
Dosya şifresi : http://hopdedix.blogspot.com

Aydan Kaya - Dön

Aydan Kaya - Dön

İbrahim Tatlıses - Kop Gel Günahlarından

İbrahim Tatlıses - Kop Gel Günahlarından

Göknur - Kime Ne

Göknur - Kime Ne

Steven Gerrard , Avram Grant'ı maçta itti

Steven Gerrard , Chelsea menajeri Avram Grant'ı maçta topu kapmak için itti
İngilizlerin dev mücadelesinde gözler Londra'daydı. Ligde Manchester United'i yenip, şampiyonluk iddiasını güçlendiren Chelsea, 2 kez yarı finalde boyun eğdiği Liverpool'u Stamford Brigde'de konuk etti.

Daha önceki 2 yarı final eşleşmesinde de 2.maçlar hep Liverpool'un sahasında oynanmıştı ve Chelsea stres yüklü maça ev sahibi takım olmanın avantajıyla çıktı.

Chelsea ilk yarıda Drogba'nın golüyle öne geçti ve avantajı Chelsea'ye getirdi. 2.yarıya daha atak başlayan takım Liverpool'du. Torres'le beraberliği yakalayan Liverpool'a cevabı penaltıdan Lampard vermişti.

Uzatma bölümünde mutlak gol arayan Liverpool'da gerginlik artmıştı. Bu sırada Liverpool lehine verilen taç atışında Chelsea menajeri Avram Grant, topu eline alıp, futbolcularına taktik vermeye çalıştı.

Ama Liverpool kaptanı Steven Gerrard'ın acelesi vardı. Rakip takım menajeri dinlemedi, Avram Grant'ın elinden aceleyle topu alıp, İsrailli çalıştırıcıyı bulunduğu bölgeye geri düşürdü.

Tumspor.com'un haberine göre yere kapaklanmaktan son anda kurtulan Grant'ın bu pozisyona çok sinirlendiği gözlendi.

Yasak Krallık (The Forbidden Kingdom) filmi

Yasak Krallık (The Forbidden Kingdom) filmi
Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Rob Minkoff
Senaryo : John Fusco
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Jet Li (Maymun Kral, Lan Cai He) , Michael Angarano (Jason Williams) , Yifei Liu (Altın Serçe) , Collin Chou (Jade Savaş Lordu) , Morgan Benoit (Lupo) , Jacky Wu (Suikastçi) , Bingbing Li (Beyaz Saçlı Dişi Şeytan) , Jackie Chan (Lu Yan)
Kung-fu takıntılı Amerikalı bir çocuk, mitolojik bir Maymun Kral’ı kurtarmak için Antik Çin’e fantastik bir yolculuk yapar.

Senaryoda, klasik Çin romanı "Batıya Yolculuk"tan esinlenilmiş. İki önemli ismi biraraya getiren filmde Jet Li Maymun Kral’ı ve sessiz bir rahibi oynarken, Jackie Chan ise, T’sa-Ho adlı başka bir rahibi canlandırıyor.

Burada Olan Burada Kalır filmi

Burada Olan Burada Kalır (What Happens in Vegas) filmi
Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Tom Vaughan
Senaryo : Dana Fox
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Cameron Diaz (Joy) , Ashton Kutcher (Jack) , Krysten Ritter (Kelly) , Lake Bell (Tipper) , Dennis Farina (Banger) , Queen Latifah , Michelle Krusiec (Chong)
Parti delisi karizmatik Jack Fuller ve ticaretle uğraşan Joy McNally’nin tesadüfi olarak Las Vegas’ta paylaştıkları gürültülü bir haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok hatırlanacak izler bırakır…Bu iki tatilci New York’lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu…Ama burası Vegas..

İki farklı cinsiyet arasındaki hiçbir savaş Jack ve Joy gibi iddialı iki gladyatöre ev sahipliği yapmamıştır. Jack ve Joy “saadet dolu evliliklerini” birbirlerini öldürmeden altı ay sürdürmeyi başarabilecekler ve büyük ganimete ulaşabilecekler mi? Ya da ikisi arasındaki bu hararetli kıvılcımlar birgün kalplerine sıçrayıp sahte ilişkilerini şaşırtıcı bir gerçekliğe mi dönüştürecek?

96 Saat (Taken) filmi

96 Saat (Taken) filmi
Tür : Aksiyon / Gerilim
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Pierre Morel
Senaryo : Luc Besson , Robert Mark Kamen
Yapım : 2008, Fransa , 93 dk.

Oyuncular

Liam Neeson (Bryan) , Maggie Grace (Kim) , Famke Janssen (Lenore) , Xander Berkeley (Stuart) , Katie Cassidy (Amanda)
Kızının kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında hiçbir şey yapamadan dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kâbus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan’ın başına gelir. Genç kadınları satan bir çetenin elinden kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman vardır. Ancak Bryan’ın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles’te, kaçırılan kızının ise Paris’te olmasıdır.

Aleksandra (Alexandra) filmi

Aleksandra (Alexandra) filmi
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Aleksandr Sokurov
Senaryo : Aleksandr Sokurov
Yapım : 2007, Fransa / Rusya , 95 dk.

Oyuncular

Galina Vishnevskaya (Alexandra) , Vasily Shevtsov (Denis) , Raisa Gichaeva (Malika)
Alexander Sokurov’un bu son uzun metrajlı filmi savaşı ve arkadaşlığı, bombalar ve vahşet olmadan anlatıyor. Film, subay torununu görmek için Çeçenistan’daki Rus askeri üssüne gelen Alexandra adlı yaşlı bir kadını izliyor. Bu buluşma kadınla torununun yedi yıl sonra ilk görüşmeleri olacaktır. Alexandra burada birkaç gün geçirdikten ve yerel halkın hakaretlerine maruz kaldıktan sonra, küçük bir dükkân işleten Malika’yla arkadaş olur. “Erkekler düşman olabilir ama biz kardeşiz” der Malika.

Başrolünde seksen yaşındaki opera sanatçısı Galina Vishnevskaya’nın oynadığı Alexandra, Ruslar ve Çeçenler arasındaki ilişkilere değil, iyiliğin ve kötülüğün doğasına dair incelikli bir keşif yolculuğu.

Karamel (Caramel) filmi

Karamel (Caramel) filmi
Tür : Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Nadine Labaki
Senaryo : Rodney El Haddad , Jihad Hojeily
Yapım : 2007, Fransa / Lübnan , 95 dk.

Oyuncular

Nadine Labaki (Layale) , Yasmine Elmasri (Nisrine) , Joanna Moukarzel (Rima) , Gisèle Aouad (Jamale Tarabay) , Adel Karam (Youssef) , Sihame Haddad (Rose) , Aziza Semaan (Lili) , Dimitri Staneofski (Charles)
Beyrut’ta 5 kadın düzenli olarak bir güzellik salonunda buluşurlar...Bu güzellik salonu birkaç neslin bir araya gelip dertleştiği ve birbirleri ile sırlarını paylaştığı, şehrin en renkli mekanıdır...

Kuaför dükkanı, bu birbirinden değişik ve güzel kadınların annelik, aşk ve seks hakkındaki konuşmaları ve bitmek bilmeyen güzelleşme çabaları ile şehrin en eğlenceli yeridir...

Kırmızı Balonun Yolculuğu filmi

Kırmızı Balonun Yolculuğu (La Voyage du Ballon Rouge) filmi
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Hsiao-hsien Hou
Senaryo : Hsiao-hsien Hou , François Margolin
Görüntü Yönetmeni : Pin Bing Lee
Yapım : 2007, Fransa

Oyuncular

Juliette Binoche (Suzanne) , Simon Iteanu (Simon) , Fang Song (Song) , Hippolyte Girardot (Mark) , Louise Margolin (Louise) , Anna Sigalevitch (Anna)
Kırmızı Balon'un peşine takıldığı küçük Simon annesi Suzanne ile tek odalı bir dairede yaşar. Kukla tiyatrosunda ses sanatçılığı yapan Suzanne, çocuğunu yalnız yetiştirmenin getirdiği baskıyı göğüslemeye çalışır. Simon'a bakması için Song adında sinema öğrencisi Çinli bir kız bulur.

Filmekiminde gösterilecekken son anda teknik bir sorun nedeniyle iptal edilen film, 27. İstanbul Film Festivali'nin programında yer alıyor. Bir Film'in dağıtımıyla ise 9 Mayıs 2008'de vizyonda.

Tehlikeli Oyun (The Wave) filmi

Tehlikeli Oyun (The Wave) filmi
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Dennis Gansel
Senaryo : Dennis Gansel , Todd Strasser (Kitap)
Yapım : 2008, Almanya , 101 dk.

Oyuncular

Jürgen Vogel (Rainer Wenger) , Frederick Lau (Tim) , Max Riemelt (Marco) , Jennifer Ulrich (Karo) , Christiane Paul (Anke Wenger) , Elyas MBarek (Sinan)
Rainer Wegner, öğrencilerinin dikkatlerini çekmek için bir deney yapmaya karar verir: Öğrencilerinden kendisini liderleri olarak kâbul etmelerini ve kendisine Mr. Wegner diye hitap etmelerini ister. “Disiplin aracılığıyla güç” sloganını seçer, bir logo yaratır ve gizli bir işaretle iletişim kuran bu gruba “The Wave” adını verir. Grup giderek kontrolden çıkar ve kısa sürede farklı boyutlara ulaşır.

1967 yılında California’da yaşanmış gerçek bir olayı günümüz Almanya’sına aktaran The Wave ‘TeHlikeli Oyun’ faşizmin köklerine dair etkileyici ve de güncel bir hikâye.

Şöhret (The Singer) filmi

Şöhret (The Singer) filmi
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Anthony Felton
Senaryo : Luis Arroyo , Anthony Felton
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Raúl Carbonell (Hector Lavoe) , Patricia Manterola (Carmen) , Joanna Vargas (Nilda Georgina Puchi Pérez) , Lui Lopez (Willie Colon) , Renoly Santiago (Johnny Pacheco) , Jaime Sánchez (Hector Maisonave) , India (Priscilla Perez)
El Cantante, 1960’lı ve 70’li yıllarda Salsa müziğini yeniden şekillendiren Porto Rico’nun efsanevi salsa şarkıcısı Hector Lavoe’nin yaşamını anlatan bir film.

Başroldeki iki sevgiliyi, aslen kökenleri de Porto Rico olan iki ünlü sanatçı Marc Anthony ve Jennifer Lopez canlandırıyor. Film, ayrıca o dönemde Amerika’da ulusal kimliklere bakış açısına ve Porto Rico’luların yaşamına ayna tutuyor.