Petek Dinçöz Kolay Değil klibi

Petek Dinçöz Kolay Değil klibi

Nike Sıradaki Gelsin Reklamı

Nike Reklamı Sıradaki Gelsin

Komedi Dükkanı Venedikli Kayıkçı

Komedi Dükkanı Venedikli Kayıkçı



Komedi Dükkanı Komedi Dükkanı izle Komedi Dükkanı seyret Komedi Dükkanı videoları

Chelsea & Man Utd - Şampiyonlar Ligi Finali

Chelsea ve Manchester United , dün Şampiyonlar Ligi finalinde mücadele ettiler.Karşılaşmada Cristiano Ronaldo ve Frank Lampard'ın attığı gollerle maçın 90 dakikası 1-1 berabere tamamlandı.Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca maç penaltılara kaldı. Penaltılar sonucu Manchester United 6-5 üstünlük sağlayarak Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazandı.

Ad-aware 2008 indir download


Ad-aware 2008


Casus yazılımlara karşı korumada en etkili programlardan birisi olan ödüllü Ad-aware'ın son sürümü.


Ad-Aware 2008 7.1.0.8 : indir

Ad-aware 2008: Spyware'lere karşı koruma

Spyware'lere karşı etkin koruma sağlayan Ad-aware programı, 2008 sürümü ile güncellendi...
Casus yazılım (spyware) koruması sağlayan Ad-aware yazılımının komple yeniden elden geçirilmiş bir sürümü yayımlandı. Sayısız düzeltmenin yanında kullanıcılar Anti-Rootkit koruması ve 64-Bit sistemler için desteğe de kavuşuyor.

Geliştirici firma Lavasoft'a göre Ad-aware 2008 daha gelişmiş bir spyware tarama özelliğine sahip. Ücretsiz yazılım en çok kullanılan üç tarayıcı olan Internet Explorer, Firefox ve Opera'yı destekliyor. Ad-aware, 2008 sürümü ile ilk kez Windows Vista ile tam uyumlu olarak çalışıyor.

Ad-aware sabit diskteki birçok spyware bileşenini bulabiliyor. Kısaca tanımlamak gerekirse Spyware, bir kullanıcının internet bağlantısını onun kesin izni olmadan veya ondan habersiz olarak kullanan yazılımdır.

Uçak Biletleri Artık Kağıda Basılmayacak

Bileti evde unutma devri kapanıyor: Uçağa yolculukları için elektronik bilet kolaylığı geliyor.
Kağıt üzerine basılmış uçak biletleri, 1 Haziran tarihinden itibaren tarihe karışacak. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) üyesi şirketler, nihai olarak bu tarihten itibaren
elektronik bilete geçiş yapacak.

IATA'nın Cenevre'deki merkezinden yapılan açıklamada, üye 240 uçak şirketinin 2004'te benimsediği hedefe, 1 Haziran tarihinde ulaşılmış olacağı belirtildi.

Açıklamada, kağıttan uçak biletlerinin artık tamamen anılarda kalacağının, gerekli açıklamanın ise İstanbul'da haziran ayı başında yapılması planlanan IATA Genel Kurulu'nda açıklanacağı kaydedildi.

IATA'nın geçen yıl Kanada'nın Vancouver kentinde toplanan genel kurulunda, tüm üyelere elektronik bilete geçiş için 5 aylık ek süre tanınmıştı.

IATA'ya göre, kağıttan biletlerden elektronik bilete geçiş, üyelere yılda 3 milyar Dolarlık tasarruf yapma olanağı sağlayacak. Bu, aynı zamanda, yılda 50 bin ağacın kesilmemesi ya da 5 kilometrekarelik ormanlık alanın yok olmaması anlamına geliyor.