Transfer Bombası : Emre Fenerbahçe'de...

Bombayı F.Bahçe patlattı!
Fenerbahçe Kulübü, İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kulübüyle bonservis konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kulübün resmi televizyonu FB TV'de yapılan açıklamada, Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda Newcastle United ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, ''Emre için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeler başlatılmıştır'' denildi.

Emre'nin, Fenerbahçe'den her yıl için 3.5 milyon EURO alacağı öğrenilirken, milli futbolcunun kulübüne ise bonservis bedeli olarak 5 milyon EURO ödeneceği belirtildi.

Aslan Kral'ın Oğlu (The Story Of Leo) filmi

Aslan Kral'ın Oğlu (The Story Of Leo) filmi
Tür : Animasyon / Çocuk / Çizgi Film
Gösterim Tarihi : 6 Haziran 2008
Yönetmen : Mario Cambi
Senaryo : Orietta Borgia
Görüntü Yönetmeni : Marco Carosi
Yapım : 2004, İtalya

Seslendirenler : Neri Marcoré (Leo) , Carlo Conti (Zanco) , Leo Gullotta (Cobo) , Simona Marchini (Anne Fil)
Macera dolu, romantik, masum ve eğlenceli bir animasyon film.

Leo, genç ve vejeteryan bir aslandır. Diğer aslanlar bu farkından dolayı onu dışlamaktadırlar.

Dul kraliçe filin doğumu sonrası doğan fillere babalık yapmak durumunda kalan Leo'nun hayatı bu dönemden sonra çok değişecektir.

Öldüren Cazibe (Death Defying Acts) filmi

Öldüren Cazibe (Death Defying Acts) filmi
Tür : Dram / Romantik / Gerilim
Gösterim Tarihi : 6 Haziran 2008
Yönetmen : Gillian Armstrong
Senaryo : Tony Grisoni , Brian Ward
Yapım : 2007, İngiltere / Avustralya

Oyuncular

Catherine Zeta-Jones (Mary McGarvie) , Guy Pearce (Harry Houdini) , Timothy Spall (Sugarman) , Saoirse Ronan (Benji McGarvie)
Houdini ölüme meydan okuyan gösteriler yapan dünyaca ünlü bir performans sanatçısıdır. Ölürken yanında bulunamadığı annesinin ruhu ile iletişim kurabilen kişiye 10.000 dolar verecektir. McGregor ise psişik güçlere sahip bir kadındır. Kızının, gizlice topladığı bilgileri insanları ikna etmek için kullanır. Şimdi ise Houdin’i tavlama zamanıdır.

Aşkın İngilizcesi (Broken English) filmi

Aşkın İngilizcesi (Broken English) filmi
Tür : Komedi / Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 6 Haziran 2008
Yönetmen : Zoe R. Cassavetes
Senaryo : Zoe R. Cassavetes
Yapım : 2007, Fransa / ABD / Japonya , 97 dk.

Oyuncular

Parker Posey (Nora Wilder) , Drea de Matteo (Audrey Andrews) , Tim Guinee (Mark Andrews)
New York’ta oturan Nora Wilder aşk ve ilişkilere kuşkulu bir gözde bakmakta ve arkadaşı Audrey’nin “mükemmel evliliği” gibi düzgün bir ilişki için ne yapması gerektiğini düşünüp durmaktadır. Annesinin ona her fırsatta yalnız olduğunu hatırlatması Nora’nın işini pek kolaylaştırmaz. Felâketle sonuçlanan rastgele bazı buluşmalar sonrasında Julien adında, hayata aşık, aklı bir karış havada bir Fransız ile tanışır

En Süper Kahraman (Superhero Movie) filmi

En Süper Kahraman (Superhero Movie) filmi
Tür : Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 6 Haziran 2008
Yönetmen : Craig Mazin
Senaryo : Craig Mazin
Görüntü Yönetmeni : Thomas E. Ackerman
Yapım : 2008, ABD , 85 dk.

Oyuncular

Drake Bell (Rick Riker) , Sara Paxton (Jill Johnson) , Christopher McDonald (Lou Landers) , Leslie Nielsen (Albert Amca) , Kevin Hart (Trey)
Son aylarda Holywood’da moda olan, "filmleri tiye alma" gelenegini sürdüren bir film. Batman Begins’den Fantastic Four’a kadar bu çeşit tüm filmleri tiye alan bir komedi.

Oyuncular arasında Pamela Anderson'ın olması da ilgi çekici bir durum.

21 filmi

21 filmi
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 6 Haziran 2008
Yönetmen : Robert Luketic
Senaryo : Peter Steinfeld , Allan Loeb
Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter
Müzik : David Sardy
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Jim Sturgess (Ben Campbell) , Kevin Spacey (Micky Rosa) , Kate Bosworth (Jill Taylor) , Aaron Yoo (Choi) , Liza Lapira (Kianna) , Jacob Pitts (Fisher) , Laurence Fishburne (Cole Williams) , Jack McGee (Terry) , Josh Gad (Miles Connoly)
Altı MIT öğrencisi kart sayımı konusunda uzmanlaştırılmıştır, Las Vegas'ın casino'larında milyonlar kazanmaya başlarlar.

Ben Mezrich'in "Bringing Down the House" kitabından uyarlanmış olan film romanın okuyucularını hayal kırıklığına uğratmamış.

Grup MP3 : Yıldız Asyalı, Seda Telciler ve Burcu Canbaş

Grup MP3 bomba gibi geliyor
Yıldız Asyalı, Seda Telciler ve Burcu Canbaş'dan oluşan Grup MP3, 29 Mayıs'ta çıkacak ilk albümlerinin heyecanını yaşıyor.
Albümde 6 şarkının söz ve besteleri, TV dizilerinden tanınan Yıldız Asyalı'ya ait. "Benim Farkım", "Sevmek Zamanı", "Sabretmeye Değer", "Vazgeçemem", "Zehirli Çiçek" ve "Yolculuk" şarkılarına imza atan Asyalı. ayrıca kemanıyla da şarkılara eşlik etti. Grup ilk klibi, bestesi Goran Bregoviç'e ait, daha önce Oya-Bora ikilisinin seslendirdiği "Sevmek Zamanı" adlı şarkıya çekti. İlk kez 19 Mayıs'ta Mustafa Sandal'ın alt grubu olarak Samsum'da sahneye çıkan MP3, müzik piyasasına yeni bir soluk getireceklerine inanıyor.