Benimle Dans Et 2: Sokaklar (Step Up 2 the Streets) filmi

Benimle Dans Et 2: Sokaklar (Step Up 2 the Streets) filmi

Tür : Romantik / Müzikal / Dram
Yönetmen : Jon Chu
Senaryo : Toni Ann Johnson , Karen Barna
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Briana Evigan (Andie) , Robert Hoffman (Chase Collins)

Andie illegal olarak sokaklarda danseden 410 takımının bir üyesidir. Erkek kardeşi Tyler Gage kardeşinin sokak dansına olan tutkusunu bilir ve Maryland Sanat Okulunda seçmelere katılması için ona bir şans yaratır.

İlk dersinde dogaçlama dansetmek konusunda panikleyen ve çuvallayan Andie, 410 takımına dönerek orada prova yapmak ister ama geç kalır ve takımdan atılır. Sokaklar'a veda etmek zorunda kalan Andie'ye bir takım oluşturması için sanat okulundan Chase yardım edecektir.


Be Kind Rewind filmi

Be Kind Rewind

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
Yönetmen : Michel Gondry
Senaryo : Michel Gondry
Görüntü Yönetmeni : Ellen Kuras
Müzik : Jean-Michel Bernard
Yapım : 2008, ABD , 101 dk.

Oyuncular

Jack Black (Jerry) , Mos Def (Mike) , Danny Glover (Bay Fletcher) , Mia Farrow (Bayan Falewicz) , Melonie Diaz (Alma) , Irv Gooch (Wilson) , Chandler Parker (Craig) , Arjay Smith (Manny)


Başağrılarının sebebi olduğunu düşündüğü bir elektrik santraline sabotaj yapmaya karar veren Jerry, istemeden beyninin manyetik bir güce sahip olmasını sağlar ve bu manyetik güç yüzünden arkadaşının video kaset dükkanındaki kasetlerin yarısından çoğu silinir.

Jerry batacağını düşünen dükkan sahibine inanılmaz bir fikir verir. Silinmiş filmlerin yerine kendileri o filmleri çekecektir. Böylece Ghost Busters, Robocop ve Aslan Kral gibi kültleşmiş filmlerin kopyalarını çekmeye koyulurlar.


Balls of Fury filmi

Balls of Fury filmi

Tür : Aksiyon / Komedi / Suç / Spor
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2007, ABD
Yönetmen : Robert Ben Garant
Senaryo : Robert Ben Garant , Thomas Lennon
Görüntü Yönetmeni : Thomas E. Ackerman
Müzik : Randy Edelman
Yapım : 2007, ABD , 90 dk.

Oyuncular

Dan Fogler (Randy Daytona) , Christopher Walken (Feng) , George Lopez (Ajan Ernie Rodriquez) , Maggie Q (Maggie Wong) , James Hong (Efendi Wong) , Terry Crews (Freddy) , Robert Patrick (Pete Daytona) , Diedrich Bader (Gary)


Masa tenisinde dünyaca ünlü Randy Daytona, hayatının baharında bir aksilik sonucu ününü yitirir ve yıllarca tanınmayan işsiz bir adam olarak yaşar, ta ki FBI Ajanı Rodriguez karşısına çıkana kadar.

Ajan, Randy'ye bir suç örgütünün başında bulunan pinpon kralı Feng'i yakalamak için gizli bir görev verir. Randy ününü geri kazanmak için var gücüyle çalışacaktır.

Absürd esprileriyle komik olmayı başarabilen filmlerden olduğunu söyleyebiliriz.



Altın Şans (Fool's Gold) filmi

Altın Şans (Fool's Gold) filmi

Tür : Komedi / Macera / Aksiyon / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Andy Tennant
Senaryo : John Claflin , Daniel Zelman , Andy Tennant
Görüntü Yönetmeni : Don Burgess
Müzik : George Fenton
Yapım : 2007,

Oyuncular

Kate Hudson (Tess Finnegan) , Matthew McConaughey (Ben 'Finn' Finnegan) , Donald Sutherland (Nigel) , Ewen Bremner (Alfonz) , Roger Sciberras (Andras) , Brian Hooks (Curtis) , Malcolm-Jamal Warner (Cordell)


Ben “Finn” Finnegan, sörfçülükten hazine avcılığına geçiş yapmış genç ve iyi niyetli bir adamdır. 18. yüzyıldan kalma egzotik hazinelerle dolu kırk sandık içeren efsanevi Queen’s Dowry hazinesini takıntı hâline getirmiştir. Hazine arayışı sırasında, Finn, Tess Finnegan’la evliliği ve hurda yığını hâline gelmiş teknesi “Booty Calls” da dahil olmak üzere sahip olduğu her şeyi yitirmiştir.

Tess milyoner Nigel Honeycutt’ın dev yatında çalışarak hayatını yeniden kurmaya başlamışken, Finn hazinenin nerede olduğuna dair çok önemli bir ipucu keşfeder. Bu bilgiyle hayatının değişeceğinden emin olan Finn, Nigel’ın yatına girmenin bir yolunu bularak bu varlıklı adamı ve sosyetenin gözde bekarlarından olan kızı Gemma’yı kendisiyle birlikte İspanyol hazinesini aramaya ikna eder. Bu arama seferi, tüm direnişine rağmen Tess’in keşif aşkını yeniden alevlendirir. Ama hazinenin peşinde sadece onlar yoktur..

Romantik komedi ve aksiyon macera türlerini harmanlayan ilgi çekici bir film.


21 filmi

21 filmi

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 25 Nisan 2008
Yönetmen : Robert Luketic
Senaryo : Peter Steinfeld , Allan Loeb
Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter
Müzik : David Sardy
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Jim Sturgess (Ben Campbell) , Kevin Spacey (Micky Rosa) , Kate Bosworth (Jill Taylor) , Aaron Yoo (Choi) , Liza Lapira (Kianna) , Jacob Pitts (Fisher) , Laurence Fishburne (Cole Williams) , Jack McGee (Terry) , Josh Gad (Miles Connoly)

Altı MIT öğrencisi kart sayımı konusunda uzmanlaştırılmıştır, Las Vegas'ın casino'larında milyonlar kazanmaya başlarlar.

Ben Mezrich'in "Bringing Down the House" kitabından uyarlanmış olan film romanın okuyucularını hayal kırıklığına uğratmamış.