Yedi Yaşam filmi izle seyret



Seven Pounds - Yedi Yaşam filmi izle seyret

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 13 Mart 2009
Yönetmen : Gabriele Muccino
Senaryo : Grant Nieporte
Yapım : 2008, ABD , 123 dk.

Oyuncular

Will Smith (Ben Thomas) , Rosario Dawson ( Emily Posa) , Woody Harrelson ( Ezra Turner) , Michael Ealy (Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (Connie Tepos)
İzleyiciyi avucuna alan bir gizem ve şaşırtıcı bir aşk öyküsü sunan Seven Pounds/Yedi Yaşam hayat ve ölüm, pişmanlık ve bağışlama, yabancılar ve dostluk, aşk ve kefaret üzerine kışkırtıcı sorular soruyor ve insanların kaderlerini şaşırtıcı biçimde birbirine bağlayan şeyleri takip ediyor.

Her şey yedi isimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve Emily Posa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış ve umutsuz derecede –maddi, manevi ya da tıbbi—yardıma muhtaç olmalarıdır.

Hiçbiri, Ben’in kefaret planını uygulamak için her birini teker teker seçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa (Rosario Dawson), Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışını altüst eder.

U2 3D filmi izle seyret



U2 3D filmi izle seyret

Tür : / REAL D 3D / Konser
Gösterim Tarihi : 13 Mart 2009
Yönetmen : Catherine Owens , Mark Pellington
Görüntü Yönetmeni : Peter Anderson , Tom Krueger
Yapım : 2007, ABD , 85 dk.

Oyuncular

Bono , Adam Clayton , Larry Mullen Jr. , The Edge , U2 (Performans olarak)
İlk canlı aksiyon dijital 3-D fimi, U2 3D, izleyicilere dünyanın en popüler müzik grubunun verdiği bir stadyum konserinin heyecan verici enerjisini hissettiren benzersiz bir sinemasal deneyimdir.

Yenilikçi 3-D görüntülerinin ve çok kanallı surround sesin –“Vertigo” turlarının son ayağında Güney Amerika'da çekilen- canlı bir U2 konserinin heyecanıyla birleşimi bugüne kadar hiçbir 3-D veya konser filminde olmadığı şekilde etkileyici bir teatral deneyim yaratıyor.

Film yapımına yeni bir boyut getiren U2 3D izleyicileri asla unutamayacakları olağanüstü bir yolculuğa çıkarıyor.

Teldeki Adam filmi izle seyret



Man on Wire - Teldeki Adam filmi izle seyret

Tür : Polisiye / Gerilim / Belgesel / Politik
Gösterim Tarihi : 13 Mart 2009
Yönetmen : James Marsh
Görüntü Yönetmeni : Igor Martinovic
Müzik : J. Ralph
Yapım : 2008, İngiltere / ABD , 94 dk.

Oyuncular

Philippe Petit , Annie Allix , Jean-Louis Blondeau , Ardis Campbell (Annie) , David Demato (Jean Louis) , David Forman
Fransız ip cambazı Philippe Petit ip üzerindeki başarılarına bir yenisini eklemek ister. Yeni yapılan İkiz Kulelerin arasına ip gererek üzerinde yürümeyi kafasına koyar.

Fakat bunu illegal olarak gerçekleştirmek zorundadır. 1974 yılında sevgilisi ve arkadaşlarının desteği ile bu hayalini gerçekleştirir. Artık o bir kahraman ve medyatik bir suçludur.

Tüm zamanların en sanatsal suçunu ve Philippe Petit fenomenini anlatan müthiş bir belgesel. 2009 !f İstanbul 'un açılış filmi olan Teldeki adam, 2008'in en iyi filmleri arasında.

Köpek Oteli filmi izle seyret



Hotel for Dogs - Köpek Oteli filmi izle seyret

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Mart 2009
Yönetmen : Thor Freudenthal
Senaryo : Jeff Lowell , Robert Schooley , Mark McCorkle , Lois Duncan (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Michael Grady
Yapım : 2009, ABD / Almanya , 100 dk.

Oyuncular

Emma Roberts (Andi) , Jake T. Austin (Bruce) , Don Cheadle (Bernie) , Johnny Simmons (Dave) , Kyla Pratt (Heather) , Troy Gentile (Mark)
Andi ve küçük kardeşi Bruce, evde hayvan beslenmesine kesinlikle izin verilmeyen bir kasabada yaşamaktadır.

Buna rağmen gizli besledikleri Friday adlı köpeklerini artık daha fazla saklayamayacakları bir noktaya gelmişlerdir. Bir gün tesadüfen karşılarına çıkan terk edilmiş bir oteli görünce Andi’nin aklına bir fikir gelir.

İçinde zaten birkaç köpeğin yaşadığı oteli köpekler için harika bir yuvaya dönüştüreceklerdir.

Güneşi Gördüm filmi izle seyret



Güneşi Gördüm filmi izle seyret

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 12 Mart 2009
Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan
Müzik : Mahsun Kırmızıgül , Yıldıray Gürgen
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Ali Sürmeli , Altan Erkekli , Ali Tutal , Alper Kul , Buğra Gülsoy , Cem Aksakal , Cemal Toktaş , Cezmi Baskın , Cihat Tamer , Demet Evgar , Deniz Oral , Emre Kınay , Erol Demiröz , Erol Günaydın , Gülhan Tekin , Hande Subaşı , Itır Esen , Kamil Sönmez , Macit Sonkan , Mahsun Kırmızıgül , Menderes Samancılar , Murat Ünalmış , Nurseli İdiz , Sarp Apak , Şerif Sezer , Ümit Okur , Yıldız Kültür , Yiğit Özşener , Zafer Ergin , Aleyna Kala , Aslıhan Kapanşahin , Cansu Aktay , Edanur Eker , Elenur Eker , Serhat Çağlayan , Tuğse Gökhan
Mahsun Kırmızıgül’ün ikinci yönetmenlik denemesi Güneşi Gördüm, kalabalık bir ailenin filmi. Askerin emriyle köylerini boşaltan ve bir kısmı İstanbul’da şansını denerken diğerleri de umudu Norveç’e kaçmakta arayan bir aile bu.

Beş kız çocuğun ardından istediği oğla sahip olan Ramo, bir oğlu askere giderken diğeri dağa çıkmış Davut, sert mizaçlı Mamo ve onun kendini hep kız gibi hissetmiş erkek kardeşi Kadri filmin merkezinde yer alıyorlar.

Yine çok fazla öykü anlatıyor Kırmızıgül bize. Ama bu kez eklektik durmuyor öyküleri; hepsi bir çatı altında, aynı tema etrafında toplanıyor.

Sıcak Ten filmi izle



The Butcher - Sıcak Ten filmi izle

Tür : Erotik
Gösterim Tarihi : 9 Haziran 1999
Yönetmen : Aurelio Grimaldi
Senaryo : Aurelio Grimaldi
Görüntü Yönetmeni : Romano Albani
Yapım : 1998, İtalya , 86 dk.

Oyuncular

Alba Parietti , Miki Manojlovic , Lorenzo Majnoni , Rosa Andrea Pianeta , Giulio Base
Kocası ile sorunları olan bir kadının yalnız kaldığı süreçte başından geçenler anlatılıyor.

Aşkla Seks filmi izle seyret



Sexo con Amor - Aşkla Seks filmi izle seyret

Tür : Erotik / Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Temmuz 2004
Yönetmen : Boris Quercia
Senaryo : Boris Quercia
Görüntü Yönetmeni : Antonio Quercia
Müzik : Alvaro Henriquez
Yapım : 2003, Şili , 108 dk.

Oyuncular

Sigrid Alegría (Luisa) , Álvaro Rudolphy (Álvaro) , Patricio Contreras (Jorge) , María Izquierdo (Maca) , Boris Quercia (Emilio) , Cecilia Amenábar (Elena) , Francisco Pérez-Bannen (Valentín)
Şilide bir mahalle okulunda cinsel eğitim başladığında, aileler bunun gerekli olup olmadığını tartışmaya başlarlar. Oysa kendi cinsel hayatlarında her şeyin yolunda gidip gitmediği de muammadır. İşte bu okulun bu şanslı(!) dersinin hocası Luisa'nın kendisi, öğrencilerinden birinin babası ile ilişki yaşamaktadır bile.

Öğrenci velilerinden Emilio da, karısı Macarena ile yatakta mutlu olmayı başaramamıştır. Sorunun kafasının içinde başlayıp yine orada bittiğini anlayana kadar, kendisini karısının kuzeni ile aynı yatakta buluverir.

Diğer bir öğrenci velisi Álvaro ise görünürde karısı ve kızına sadık iyi bir babadır ama içinde fırtınalar kopmaktadır. Çünkü o bir seks tutkunudur. Mümkün olan her kadınla yatmak istemekte, sürekli seks düşünmektedir.

Seks uzmanı Profesör Jorge'ye gelince, istediği kadar makaleler yazıp dersler versin, kendi hayatı tam bir cehennemdir. Kaçamaklarına dayanamayan karısı tarafından terkedildiği yetmezmiş gibi, şimdi de şu şıllık Luisa onu yalnız mı bırakacaktır ne!

Uluslararası festivallerde mütevazi ama sempatik bir coşkuyla karşılanan Aşkla Seks, yönetmeni Boris Quercia'nın da bizzat rol aldığı bir latin komedisi. 15 milyonluk Şili'de 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek tüm zamanların en çok seyirci toplayan yapımı olmasının sebebi içinde fazlaca seks geçmesi mi peki? Hiç sanmıyoruz!

Tatianna - Rus Bebeği filmi izle



Tatianna - Rus Bebeği filmi izle

Tür : Erotik
Gösterim Tarihi : 9 Haziran 1999
Yönetmen : Santiago San Miguel
Senaryo : Miguel Rubio , Isac Montero , Santiago San Miguel , Santiago San Miguel
Görüntü Yönetmeni : Joseph Civitc
Müzik : Jose A. Quintano
Yapım : 1995, İspanya

Oyuncular

Ornella Muti , Stefania Sandrelli , Karra Ellejalde , Hector Alterio
Gianni iş seyahati için gittiği Rusya`da Tatianna adlı bir kadınla birlikte olur. Tatianna ayrılma vakti geldiğinde Gianni`yle birlikte Avrupa`ya gelmek ister.

Ten ve Arzu filmi izle seyret



Il Corpo dell'anima - Ten ve Arzu filmi izle seyret

Tür : Erotik
Gösterim Tarihi : 16 Haziran 2000
Yönetmen : Salvatore Piscicelli
Senaryo : Salvatore Piscicelli , Carla Apuzzo
Görüntü Yönetmeni : Saverio Guarna
Yapım : 1999, İtalya , 97 dk.

Oyuncular

Ennio Fantastichini , Roberto Herlitzka , Gianluigi Pizzetti , Raffaella Ponzo , Sabina Vannucchi
Ernesto, karısının ölümünden beri yalnız yaşayan, hiç çocuğu olmayan yaşlı bir yazardır. Kendi halinde ve sosyal ilişkilere pek yatkın olmayan Ernesto, bu seçiminden memnun görünmektedir. Bir süredir çalışmıyor olmasına rağmen bir film yönetmeni kendisinden "Avila'lı Teresa" nın hayatı üzerine bir senaryo hazırlamasını ister.

Öte yandan yanında çalışan temizlikçi kadın işten ayrılınca yerine genç köylü kızı Luana'yı alan Ernesto, yıllardır sürdürdüğü diyetini bozup bu kızla bir gönül macerasına girer.

Lucia filmi izle seyret



Lucía y el sexo - Lucia filmi izle seyret

Tür : Dram / Erotik
Gösterim Tarihi : 14 Haziran 2002
Yönetmen : Julio Medem
Senaryo : Julio Medem
Görüntü Yönetmeni : Kiko de la Rica
Müzik : Alberto Iglesias
Yapım : 2001, Fransa / İspanya , 128 dk.

Oyuncular

Elena Anaya (Belén) , Javier Camara (Pepe) , Daniel Freire (Carlos) , Silvia Llanos (Luna) , Najwa Nimri (Elena) , Paz Vega (Lucia)
Lucia, Madrid’de bir restaurant’ta garsonluk yapan genç bir kadındır. Uzun süredir birlikte olduğu yazar sevgilisinden ayrılınca yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu düşünerek bir Akdeniz adasına seyahate gitmeye karar verir.

Lucia bu adada, güneş ve denizin koynunda gizli bir günlüğü okurcasına eski ilişkilerinin karanlık noktalarını sorgulamaya girişir.