Binbir Gece 66.Bölüm Fragmanı

Binbir Gece 66. Bölüm Fragmanı Sezon Finali

Binbir Gece'nin sezon finali bölümünün bir kısmı dünya bir ilk olarak canlı yayınlanacak. Şehrazat ile Onur'un düğünü Kanal D ekranlarına canlı olarak gelecek.


Gökhan Ünal Trabzonspor'da

Gökhan Ünal imzayı attı!
Trabzonspor, Gökhan Ünal ile bir yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankara AMBROSİA İş Merkezi'nde düzenlenen imza törenine, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün yöneticileri ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Osman Pepe katıldı. 26 yaşındaki golcü futbolcu, törende 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık ön protokole imza attı.

Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı konuşmada, Gökhan'ı bordo-mavili takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Bu sene çok ciddi transferler yaptık. Bundan sonrası hocamızın işi. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık'' dedi. Şener ayrıca, başta bakan Özak olmak üzere Gökhan Ünal'ın transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gökhan Ünal ise büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, ''Bunun için çok mutluyum. Trabzonspor'un da benim de hedeflerimiz var. Burada bu hedeflerime ulaşacağım'' diye konuştu.

Törene katılan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da her zaman Trabzonspor'un emrinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Büyük hedefleri olan Trabzonspor'a umarım hayırlı olur. Bundan sonraki en büyük görev Trabzon'daki seyircilerimize ve Türkiye'deki taraftarlarımıza düşüyor. Artık seyircisiz oynama gibi cezalar istemiyoruz. Trabzonspor'da oynamak bir ayrıcalıktır. Hep beraber inşallah Trabzonspor efsanesini tekrar ortaya çıkaracağız.''

Arthur Zico Fenerbahçe'den ayrılıyor

Zico veda etti!
F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, katıldığı bir tv programında F.Bahçe'den ayrılacağını açıkladı. Brezilyalı SporTV "Bem, Amigos" (İyi, dostlar) programına konuk olan Arthur Zico, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin kendisine Avrupa yolunda çok önemli fırsatlar sunduğunu ve Sarı-lacivertli takıma teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Zico, SportTV'ye şu açıklamalarda bulundu:

Hedefim Avrupa'da devam etmek. Kararımı verdim. Sanırım Fenerbahçe'nin bana sunduğu olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Yine de Fenerbahçe'ye teşekkür borçluyum. Fenerbahçe'yle herhangi bir para problemim yok. Bu tamamen profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum."

Ekrem Dağ Beşiktaş'ta

Ekrem Dağ Kartal oldu!
Gaziantepspor, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyecek Ekrem Hayyam Dağ'ı Beşiktaş'a verdi.

Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile görüşen Beşiktaş Kulübü transfer komitesi, Ekrem Dağ'ın transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Gaziantepsporlu bir yetkili, Beşiktaş ile Ekrem Dağ'ın transferi ile ilgili sürdürülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, ''Daha önce de açıkladığımız gibi transfer para olarak konuşuldu. Ekrem Dağ'ın transferine karşılık Beşiktaş Kulübü'nden para alacağız. Takas teklifine ise baştan beri sıcak bakmıyorduk. Bu transfer her iki tarafa da hayırlı olsun'' diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü'nün, bu sezon başarılı bir sezon geçiren ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyecek Ekrem Hayyam Dağ'ın transferini gerçekleştirmek için bir süredir girişimde bulunduğunu anımsatan yetkili, şunları kaydetti:

''Baştan beri Beşiktaş Kulübü'ne para karşılığı bu transferin gerçekleşebileceğini söyledik. Yani para bir tarafa Ekrem Dağ bir tarafa oldu. Takas kesinlikle olamaz. Zaten Ekrem Dağ'ın sözleşmesi gelecek yıl sona eriyordu. 4 yıldır bize terini döken futbolcumuzun önünü kapatmamak adına bu transfere onay verdik. Ama Gaziantepspor Kulübü'nün menfaatleri ön planda gelir.''

Bu arada, daha önce Hakan Bayraktar, kaleci Murat Şahin ve Mustafa Cevahir ile anlaşan kırmızı-siyahlı kulübün yarın da Konyaspor'lu Erman Özgür transferini sonuçlandırması bekleniyor.