BitDefender'a Bir Odul'de istanbul universitesinden.

BitDefender'a Bir Ödül'de İstanbul Üniversitesinden.

ödül

BitDefender bu sene 8.si düzenlenen olan Geleneksel İstanbul Üniversitesi Bilişim Ödülleri
Töreninde en iyi antivirüs programı ödülünü aldı.

554 yıllık köklü geçmişiyle ve 60.000’in üzerinde lisans ve lisansüstü eğitim yapan öğrenci sayısıyla Dünyada ve Türkiye’de önemli bir konuma sahip olan İstanbul Üniversitesi; hedef seçtiği kaliteli eğitimin yanı sıra, öğrencilerinin sosyal ve kültürel gelişimlerine de destek olmak amacıyla bünyesinde çok sayıda öğrenci kulübü barındıran Öğrenci Kültür Merkezi aracılığıyla, yıl içinde öğrencilerine çok sayıda sosyal aktivite yapma imkanı sunmaktadır. İÜ Bilgisayar Kulübü; okul içinde ve dışında geniş kitlelere hitap eden, yaptığı etkinliklerle üniversite öğrencilerinin beğenisini kazanmış, toplam 1500 üyesi bulunan bir öğrenci kulübüdür.

Kazananlar, çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu geniş katılımlı bir anket sonucunda belirlendi. Ödül töreni ise 4 Haziran 2008 çarşamba günü saat 14:00'de Fen Fakültesi Cemil Birsel Konferans salonunda Rektör Prof.Dr. Mesut PARLAK'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ca

BitDefender adına ödülü, Türkiye Distribütörü KAVI Bilgisayar Ürün Müdürü Can Akbaş aldı. “ Türkiyenin en köklü Üniversitesinin Bilgisayar Kulübün’den bu ödülü almanın, mutluluğumuzu daha da arttırdığını belirtmek isterim” diye konuşan Akbaş, sözlerini “Ödülü BitDefender ve Kavi Bilgisayar Aileleri adına gururla alıyorum” diye bitirdi.

BitDefender uluslararası sertifikalı güvenlik yazılımları arasında bu endüstrinin en hızlı ve en etkili olanlarından birinin yaratıcısıdır. 2001’deki başlangıcımızdan bu yana tehditlerin Proaktif engellenmesi konusunda yeni standartlar belirleyerek çıtayı sürekli yükseltmiştir. Her gün, BitDefender dünyanın her yanında on milyonlarca ev ve iş kullanıcısını – sayısal tecrübelerinin güvende olduğunu bilmenin iç huzurunu vererek korumaktadır. BitDefender çözümleri 100’ü aşkın ülkede katma değerli distribütörler ve satış ortaklarıyla dünya çapında bir ağ vasıtasıyla dağıtılmaktadır. Daha fazla bilgi www.bitdefender.com sitesinde bulunmaktadır.

Wordpress Windows Live Messenger Teması

Wordpress Windows Live Messenger 8.0 Teması



Demo
DOWNLOAD (Türkçe) - Download (İngilizce)

Wordpress Maya Teması ve Wordpress Shiva Teması

Maya Theme
ss


demo:
Theme Spinner Demo Area
indir:
http://themespinner.com/downloads/Maya-Free.zip

Shiva Theme
ss


demo:
Theme Spinner Demo Area
indir:
http://themespinner.com/downloads/Shiva-Free.zip

phpBB 2.xx den phpBB 3.0'a Geçiş , Upgrade

phpBB 3.0 sürümünü güncel sitenizde kullanmayınız.

Artık phpBB 3.0 Beta5 sürümü ile phpBB 2.0.XX sürümlerinden phpBB 3.0 sürümlerine geçiş yapabilmekteyiz.

Uyarı: phpBB2 de sonradan eklediğimiz düzenlemeleri phpBB3 forumunda kullanamadığımızdan bu eklemeler dönüştürülmüyor.

Dönüştürücü daha öncede vardı ama Türkçe karakterleri UTF 8 Formatına çevirirken hatalar olmaktaydı, bu hatalar düzeltildi.

Dönüşüme başlamadan önce olası hatalara karşı yedeklerimizi alıyoruz, gerçi dönüşüm bittikten sonra önceki veriler aynen duruyor ve phpBB2 ile phpBB3 forumlarını birbirinden bağımsız kullanabiliyoruz ama işi sağlama almakta fayda var.

Adım adım phpBB2 > phpBB3'e dönüştürüyoruz.


1- phpBB 3.0 Olympus Beta Kurulumu

phpBB 3.0 Beta5 dosyalarını phpBB.com :: Creating Communities adresinden, Türkçe Dil dosyalarını Sitemizden indiriyoruz ve hostumuzun root dizininde phpbb3 klasörü açıp içine yüklüyoruz ve phpBB2 forum veritabanına phpbb3_ prefix ile kuruyoruz. (dönüşüm için phpBB2 ve phpBB3veritabanının aynı olması gerekiyor.)



2- Resmi Görmek için tıklayınız

phpBB 2.XX Forumumuzu Yönetimden kapatıyoruz ve İnternet tarayacımızdan Domainadiniz.com adresini girerek kuruluma başlıyoruz, ekteki resimde göreceğimiz gibi bir sayfa gelecektir ve sol üstteki DÖNÜŞTÜR basıp açılacak sayfadan seçeklerin altındaki Dönüştür'e tıklıyoruz.



3- Resmi Görmek için tıklayınız

Dönüştüre tıkladıktan sonra resimde göreceğimiz sayfa gelir ve o sayfada

Veritabanındaki Tablolar için örnek: phpbb_ (bu phpBB2 forumumuzun veritabanındaki tablo isimlerinin öntakılarıdır. Değiştirmediyseniz phpbb_ dir. değiştirdiyseniz değiştirdiğinizi yazın.)

Forum yolu : Buraya phpBB2 forumunuzun bulunduğu klasör adını yazınız.

Diğer seçeneği Evet'te bırakalım, bu seçenek herşeyin otomatik yapılmasını sağlıyor.

Yukarıdaki bilgilerimizi girdikten sonra DÖNÜŞÜME BAŞLA'ya basıyoruz.



4- Resmi Görmek için tıklayınız

Bilgilerimizi doğru girdiysek resimdeki gibi sayfa gelir ve o sayfada Dönüşüme Başla'yı tıklayarak bir sonraki safhaya geçeriz.



5- Resmi Görmek için tıklayınız

Herhangi bir hata olmazsa resimdeki gibi bir sayfa gelecektir ve Dönüşüme Devam Et tuşuna tıklayarak devam ediyoruz.



6- Resmi Görmek için tıklayınız

Resimde görüldüğü gibi phpBB2 veritabanımız phpBB3 veritabanına yüklenmektedir.

Bu işlem veritabanımızın büyüklüğü ve hostumuzun hızına bağlı olarak uzun sürebilir. Biz herhangi bir işlem yapmıyoruz, işlem bitene kadar tarayıcınızı kapatmayın.



7- Resmi Görmek için tıklayınız

Bu resimdeki gibi sayfa gördüğümüzde dönüşüm bitmiştir ve phpbb3 klasöründeki install klasörünün adını değiştiriyoruz artık phpBB3 forumumuzu kullanmaya başlayabiliriz.

phpBB3 Forumunuzu güle kullanın.

Herhangi bir sorun olduğunda veya dönüşüm yarıda kaldığında merak etmeyin 2. adımdan tekrar sorunsuz başlayabiliyoruz.

Euro 2008 Duvar Kağıtları , Wallpaper



Euro 2008 duvar kağıtları : indir
dosya şifresi : r10.net