Sihirli Dağ film bileti al



Sihirli Dağ film bileti al

Yönetmen: Andy Fickman
Oyuncular: Dwayne Johnson, Anna Sophia Robb, Carla Gugino , Ciaran Hinds
Tür: Macera | Komedi | Bilim Kurgu
Süre: 98 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Mart Cuma
Dili: İngilizce
Altyazı: Türkçe

7+13A

Las Vegas’lı taksi sürücüsü Jack Bruno’nun, otomobiline aldığı Sara ve Seth adlı iki genç yüzünden hayatının bir anda kaosa dönüşmesini konu alan bir aksiyon-macera filmi. Gençleri otomobiline alan Jack Bruno, ikisinin de sıradışı paranormal güçlere sahip olduğunu fark eder. Peşlerinde acımasız katillerin olduğunu öğrenince de onları kötü niyetli takipçilerinden korumaya çalışır.

Bilet Satın Al : biletix

Sahtekarlar film bileti satın al



Sahtekarlar film bileti satın al

Yönetmen: Tony Gilroy
Oyuncular: Julia Roberts, Clive Owen, Paul Giamatti, Tom Wilkinson, Wayne Duvall
Tür: Korku | Gerilim
Süre: 120 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Mart Cuma
Dili: İngilizce
Altyazı: Türkçe

+13 Yaş

CIA ajanı Claire Stenwick ve İngiliz gizli servisi MI6 ajanı Ray Koval, devlet adına istihbarat toplama görevinden ayrılarak özel şirketlere geçmişlerdir. Misyonları patent hakkına ilk sahip olacak şirkete servet kazandıracak bir ürünün formülünü ele geçirmektir. Taktikler çirkinleştikçe ikisi de birbirini atlatıp hedefe varmaya çalışırken kurdukları entrikaların önündeki tek engelin aslında birbirlerine duydukları sevgi olduğunu keşfedeceklerdir.

Bilet Satın Al : biletix

Reader - Okuyucu film bileti al



Reader - Okuyucu film bileti al

Yönetmen: Stephen Daldry
Oyuncular: Kate Winslet, Ralph Fiennes, Alexandra Maria Lara, Jeanette Hain, David Kross
Tür: Dram | Romantik
Süre: 124 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Mart Cuma
Dili: İngilizce
Altyazı: Türkçe

II. Dünya Savaşı sonrası - Almanya. Michael, kendisinden yaşça büyük Hanna’ya aşık olur. Hanna‘nın bir gün ansızın ortadan kaybolması ile ilişkileri sona erer. 8 yıl sonrasında, bir hukuk öğrencisi olarak hayatına devam eden Michael, savaş suçları mahkemesinde gözlemcilik yaparken Hanna'yı sanık sandalyesinde otururken görünce gözlerine inanamaz. Michael ikisinin de hayatını derinden etkileyecek bir sırrı gün yüzüne çıkarır.

Bilet Satın Al : biletix

Karanlıklar Ülkesi film bileti al



Karanlıklar Ülkesi film bileti al

Yönetmen: Patrick Tatopoulos
Oyuncular: Michael Sheen, Rhona Mitra, Bill Nighy, Kevin Grevioux
Tür: Aksiyon | Korku | Gerilim | Fantastik
Süre: 92 dk.
Vizyon Tarihi: 27 Mart Cuma
Dili: İngilizce
Altyazı: Türkçe

Destanının üçüncü bölümü geçmişe gidip Ölüm Tacirleri olarak bilinen aristokrat Vampirler ile yırtıcı bir kurt adam türü olan barbar Lycan'lar arasındaki çatışmanın kökenine iniyor.

Bilet Satın Al : biletix

Recep İvedik 2 film bileti al



Recep İvedik 2 film bileti al

"Recepin tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babaannesidir. Babannesi Recep in yaşadığı serkeş aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik2, babaannesinin istekleri doğrultusunda recep in adam olma gayretini anlatıyor."

Tür: Komedi

Yönetmen : Tolga Gökbakar.

Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne, Tolga Gökbakar.

Oyuncular : Şahan Gökbakar,Gülsen Özbakan,Efe Babacan,Çağrı Büyüksayar.

Görüntü Yön.: Ertunç Şenkay.

Genel Koordinatör : Servet Aksoy.

Müzik : Oğuz Kaplancı.

Bilet Satın Al : mybilet & biletix

Milyoner film bileti al



Milyoner film bileti al

"Jamal Malik,Mumbainin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistanda katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 20 milyon rupi kazanmasına sadece bir adım kalmıştır.Ama şova ara verildiğinde,bir sokak çocuğunun bu kadar büyük başarıyı ancak hile yaparak yakalayabileceğinden şüphelenilip tutuklanır.Suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Jamal, kardeşiyle birlikte kenar mahallede geçen yaşamını, mahalle çeteleriyle olan ilişkilerini ve tek aşkı Latikayı yeniden bulma çabasını anlatmaya başlar. Yarışmadaki her sorunun cevabı Jamalın inanılması zor ama gerçek hikayesini ortaya çıkartacaktır. Fakat sadece bir soru gizemini korur..."

Tür: Dram

Yönetmen : Danny Boyle ve Loveleen Tandan.

Oyuncular : Dev Patel,Anil Kapoor,Saurabh Shukla,Rajendranath Zutshi,Jeneva Talwar,Freida Pinto.

Yapım : ABD

Süre : 120 dk.

Bilet Satın Al : mybilet & biletix

Umut film bileti al



Umut film bileti al

"Yurtdışında hapis yatan Yılmazın yıllar sonra vatanına dönmesiyle Şarköyde başlayan ve İstanbulda devam eden olaylar zincirini konu ediyor. Köyüne varan Yılmazın hasret kaldığı yuvası paramparça olmuş, bebekliğinden beri görmediği altı yaşındaki oğlu Umut ise kendisine yabancılaşmıştır. Üstelik kader henüz en büyük oyununu oynamamıştır. Yılmaz Umutla yeniden yakınlaşırken bu kez oğlunu tümüyle yitirme tehlikesiyle karşı karşıya gelir."

Tür: Dram

Yönetmen : Murat Aslan.

Oyuncular : Selim Erdoğan,Fikret Hakan,Zafer Algöz,Zeynep Tokuş,Seda Bakan.

Bilet Satın Al : mybilet

Yedi Yaşam film bileti al



Seven Pounds - Yedi Yaşam film bileti al

"Film;hayat ve ölüm, pişmanlık ve bağışlama, yabancılar ve dostluk, aşk ve kefaret üzerine kışkırtıcı sorular soruyor ve insanların kaderlerini şaşırtıcı biçimde birbirine bağlayan şeyleri takip ediyor. Her şey yedi isimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve Emily Posa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış ve umutsuz derecede –maddi, manevi ya da tıbbi—yardıma muhtaç olmalarıdır Hiçbiri, Benin kefaret planını uygulamak için her birini teker teker seçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa, Benin olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışını altüst eder."

Tür: Dram

Yönetmen : Gabriele Muccino

Yazar : Grant Nieporte

Oyuncular : Will Smith,Rosario Dawson,Woody Harrelson,Michael Ealy,Barry Pepper.

Süre: 123 dk.

Yapım : ABD / 2008

Bilet Satın Al : mybilet & biletix