Suudi Arabistan'daki Türk Berber Ersin Taze serbest bırakıldı

Türk berber serbest!

Peygambere küfrettiği şüphesiyle idam istemiyle tutuklanan Türk berber artık serbest... İşte olayın ayrıntıları...

Suudi Arabistan'da 'Peygambere küfrettiği' şüphesiyle tutuklanan Türk vatandaşı Ersin Taze serbest bırakıldı. Cihan muhabirinin Riyad Büyükelçiliği'nden aldığı bilgiye göre Suudi Arabistan'da 11 yıldır berberlik yapan Taze, bugün öğleden sonra serbest bırakıldı.

Ersin Taze'nin gözaltına alınmasından sonra olayı yakından takip eden Riyad Büyükelçisi Naci Koru Riyad Emiri (Valisi) Prens Selman'ın da aralarında olduğu Suudi yetkililere mektup göndermişti. Büyükelçilik, davanın mahkemeye intikal etmeden çözülmesi için çaba göstermişti.

BÜYÜKELÇİ'NİN MEKTUBUNA OLUMLU YANIT

Riyad Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Taze'nin serbest bırakılması Riyad Emirliği'nin Büyükelçi Koru'nun mektubuna olumlu cevap vermesi neticesinde gerçekleşti.

Suudi Arabistan'da 'Allah'a küfretmek' suçundan hüküm giyen diğer Türk berber Sabri Boğday için temyiz süreci ise devam ediyor. Suçlu bulunarak idama mahkûm edilen Boğday'ın durumu da Türkiye tarafından yakından takip ediliyor.

Türkçe Yarışmasında Azeri Kız Birinci Oldu

Azeri kız hayran bıraktı

Yerli solistlere taş çıkarttılar. "Onlardan daha iyi okudular" dersek abartı olmaz. İşte şarkı yarışmasının birincisi.
Hatice Alizade'nin Azerbaycanlı olduğu bilinmese herkes on Trabzonlu şarkıcı zannedecek. Oysa o Azerbaycanlı ve sanki doğuştan Karadenizli gibi parçayı okudu.

Bu yıl 6.sı düzenlenen Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın gala gecesi muhteşem bir finale sahne oldu.

110 ülkeden 550 öğrenci Türkçede buluşurken, dünyaya da barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü mesajları verdi.

BİRİNCİ AZERBAYCANLI HATİCE

Şarkı yarışması dalında Orta Asya ülkelerinden 3 kız dereceye girdi. Azerbaycan'dan Hatice Alizade, 'Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim 'le birinci, Türkmenistan'dan Abadan Halmedova, 'Dön gel bir tanem'le ikinci, Tacikistan'dan Suman Kurbanova da 'Aldım başımı'yla üçüncü oldu.


Banker Kastelli intihar etti

Kastelli'yi böyle tanımıştık

Banker Kastelli'nin sonu mağdurlarına mı benzedi? Yeni bir iddia var. O dönemin meşhur reklamı yeniden gündemde.
Banker Kasteli olarak bilinen Cevher Özden'in intiharının arkasında kredi kartı borcu mu var? Ölümünün arkasında kimse sorumlu değildir diye mektup bıraksa da maddi sorunlar yine ön plana çıktı.

İşte bu iddianın sahibi Sabah'ın ekonomi yazarı Meliha Okur. Gazeteci-yazar Meliha Okur, Cevher Özden'in maddi sorunlar yaşadığını ve 100 milyar kredi kartı borcu olduğunu açıkladı.

DÖNEMİN EN POPÜLER REKLAM FİLMİNİ ÇEKMİŞTİ

Banker Kastelli adıyla bankerlik yapan Özden, sinema dünyasının ünlü isimlerinin rol aldığı reklam filmiyle tanındı. Aralarında Cüneyt Arkın, Ekrem Bora, Fikret Hakan ve Eşref Kolçak ta rol almıştı. Reklam sayesinde iyice tanınan Kastelli, bankerler halktan büyük paralar toplamıştı. Cevher Özden o dönemin en bilinen bankerlerindendi.

REKLAMLAR İŞE YARAMADI

Ancak gerçek hayatta işler reklamdaki gibi gitmedi. Turgut Özal’ın ekonomiden sorumlu başbakan yardımcılığı yaptığı dönemde alınan bir karar ile bankaların bankerler aracılığıyla mevduat sertifikası satması engellenmişti.
Halkın vadesi gelen ana para ve borçlarını ödeyemeyince Cevher Özden yurt dışına kaçtı. Elleri kelepçeli Türkiye’ye getirildi, davası 8.5 yıl sürdü ve beraat etti.

İkizler Yarışması Star TV'de

Tek yumurta ikizleri yarışacak

Şimdiye kadar televizyonlarda “Benimle Dans Eder Misin?”, “Fenomen” gibi programlara imza atan Hayal Mahsulleri Ofisi, yakında yine farklı bir projeyi ekrana taşıyacak.

Bu programın formatı Hollanda’ya ait.
Orijinal adı da “Twinzz”... Aslında İngilizce bir kelime olan “Twins”, ikiz demek. Ancak Hollandalılar programın tescilini yaptırırken adını “Twinzz” yapmış. Bir bildikleri var demek ki... Tek yumurta ikizlerinin yarıştığı bir pogram bu.

Hayal Mahsulleri Ofisi’nin “İkizzler” adıyla hazırladığı program haziran ayının son haftasından itibaren Star TV’de yayınlanacak.

Star TV, 15 Haziran gibi “Popstar Alaturka Best”i bitirip, bir sonraki hafta onun yerine bu yeni yarışmayı ekrana taşıyacak.

Yarışmada jüri koltuğunda kimlerin oturacağı henüz netlik kazanmadı, ama sunucusu belli gibi...
Son anda bir değişiklik olmaz ise Şebnem Dönmez’in sunacağı “İkizzler”de 10 çift, şarkıcılıktaki hünerlerini sergileyecek.

Tek yumurta ikizi bulmak çok kolay olmadığından Hayal Mahsulleri Ofisi, yarışmaya katılanlara yaş sınırı koymayacak.

Türü ne olursa olsun, “Biz şarkıcılıkta iddialıyız” diyen tek yumurta ikizleri bu yarışmaya başvurabilecek.

“İkizzler” bir şarkı yarışması ama onlardan şarkı söyleme yeteneklerinden çok, insanların en fazla merak ettiği yönleri olan tek yumurta ikizlerinin aralarında gerçek bir uyum olup olmadığına bakılacak.
2008 yazına, sadece yakınlarının tanıdığı tek yumurta ikizleri olarak girenler yazı, Türkiye’nin yeni ve de tek yumurta ikizleri olarak tamamlayacak.
Nereden bakarsanız bakın “İkiz Star” ilginç bir yarışma olacak

Esmerim Hiphop Fikri Sent Come Together

Esmerim Biçim Biçim Hiphop Versiyonu

Fikri Sent - Come Together

Kızlardan El Çiki Çiki'ye Komik Klip

Kızlardan El Çiki Çiki'ye Komik Klip

Maçta Sahaya Giren Hayvanlar

Sahay Giren Hayvanlar

İskender Ve Polat Büyük Buluşma

İskender Ve Polat Büyük Buluşma

Memati Bulut'u Bıçaklıyor

kurtlar Vadisi Pusu'da Memati Bulut'u bıçaklıyor

Havuzda Doğum Görüntüleri

Havuzda Doğum Görüntüleri

Milli Takım Oyuncuları Annelerinin Reklamı

A Milli Takım Oyuncularının Annelerinin Oynadığı TTnet Reklam Filmi

Sakar Kız Kaykaydan Düşüyor

Sakar Kız Kaykaydan Düşüyor

Sualtı Fotomodel Çekimi

Sualtı Fotomodel Çekim Görüntüleri

Azra Akın Tuz Gölü

Azra Akın Tuz Gölü Çekimleri