Yengeç Oyunu filmi online izle



Yengeç Oyunu filmi online izle

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Ali Özgentürk
Senaryo : Ali Özgentürk
Görüntü Yönetmeni : Marton Miklauzic
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Ayça İnci (Asya) , Ayşe Kökçü , Melda Yılmaz , Ensar Kılıç , Özcan Varaylı , Sevgi Onat , Burcu Tutkun Oruç , Pelin Acar , Devrim Özder Akın
“Yengeç Oyunu”, küçük bir kentin ayakta kalmaya çalışan büyük kahramanlarının, özellikle kadınların hikayesini anlatmakta.

İstanbul üniversitelerinde tarih asistanlığı yapan Asya (Ayça İnci), yanına beş yaşındaki kızı İpek’i de alarak, kendine yeni bir hayat kurma umuduyla doğduğu şehre gelir. Kısa sürede üniversitede iş bulan Asya, öğrencileriyle birlikte, hepsinin hayatlarını değiştirecek sıra dışı bir projenin içinde bulur kendisini.

Eski Osmanlı mahkemelerinin belgelerini inceledikleri sırada, herkesin ilgisini çeken bir cinayet vakasıyla karşılaşırlar. Osmanlı döneminde namus cinayeti kisvesi altında işlenen ve beraat kararı çıkmış bir cinayet davasıdır bu.

Asya ve öğrencileri günümüzde de benzerlerine sıkça rastlanan cinayetin asıl sebebini araştırırlarken, davanın hâlâ hayatta olan taraflarından gelen zorluklarla birlikte, kendi hayatlarında yaşadıkları kişisel sorunları da çözmek için mücadele ederler.

Palermo'da Yüzleşme filmi izle



Palermo Shooting - Palermo'da Yüzleşme filmi izle

Tür : Dram / Gerilim
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Wim Wenders
Senaryo : Wim Wenders , Norman Ohler , Bernd Lange
Görüntü Yönetmeni : Franz Lustig
Müzik : Irmin Schmidt
Yapım : 2008, Almanya / Fransa / İtalya , 108 dk.

Oyuncular

Campino (Prof. Finn Gilbert) , Giovanna Mezzogiorno (Flavia) , Dennis Hopper (Frank) , Inga Busch (Karla) , Gerhard Gutberlet (Gerhard) , Harry Blain (Harry)
Finn, az uyur, çok müzik dinler, dünyaca ünlü bir fotoğrafçıdır. Bir gün hayatının anlamsız olduğuna inanır ve her şeyden uzaklaşmak için Düsseldorf’tan Palermo’ya gider.

Bu değişiklik, alt üst olan yaşantısından uzaklaşmanın ötesinde hayatında yeni bir döneme gireceği ve aşkı bulacağı bir yolculuğa dönüşür. Fakat bu aynı zamanda büyük hesaplaşma ve gerilimin tırmanacağı bir yolculuktur da. Finn kiralık bir katilden de kaçmalıdır.

Bir röportajında müzik yapamadığı için sinemacı olduğunu söyleyen büyük Alman yönetmen Wim Wanders ’in 2008 Cannes Film Festivali yarışmalı bölümünde de gösterilen son filmi Palermo’da Yüzleşme, yol, zaman ve Rock’n Roll eksenli bir gerilim. Filmin başrol oyuncusu da bir Alman punk grubu olan Die Toten Hosen’in solisti.

Marley and Me filmi izle



Marley and Me filmi izle

Tür : Komedi
Yönetmen : David Frankel
Senaryo : Scott Frank , Don Roos
Görüntü Yönetmeni : Florian Ballhaus
Müzik : Theodore Shapiro
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Jennifer Aniston (Jennifer Grogan) , Owen Wilson (John Grogan) , Alan Arkin , Eric Dane , Haley Bennett (Lisa) , Nathan Gamble (Patrick)
Hayvan sever yeni evli çift John ve Jenny, çocuk yapmadan önce köpek almaya karar verirler. Şarkıcı Bob Marley'nin ismini alan küçük yavru köpek hemen büyümüştür. Ancak Marley eğitimine cevap vermemektedir ve sahiplerinin emirlerini hiçbir zaman uygulamaz. Gün geçtikçe Marley evi mahvetmeye başlar.

Bir ailenin iyi bir ders aldığı sevimli ama bir o kadar da hınzır köpeğin komik ve keyifli hikayesi.

Kıymık filmi izle seyret



Splinter - Kıymık filmi izle seyret

Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Toby Wilkins
Senaryo : Kai Barry , Ian Shorr , Toby Wilkins
Görüntü Yönetmeni : Nelson Cragg
Müzik : Elia Cmiral
Yapım : 2008, ABD , 82 dk.

Oyuncular

Shea Whigham (Dennis Farell) , Paulo Costanzo (Seth Belzer) , Jill Wagner (Polly Watt) , Rachel Kerbs (Lacey Belisle) , Charles Baker (Blake Sherman Jr.) , Laurel Whitsett (Şerif Terri Frankel)
Yıldönümlerini kutlamak için romantik bir hafta sonu geçirmek isteyen genç çift Polly ve Seth, ormana kamp yapmaya gider. Ama polisten kaçan bir tutuklu olan Dennis ve uyuşturucu bağımlısı kız arkadaşı Lacey tarafından rehin alınırlar.

Dennis'in amacı sadece onlardan yararlanıp polisten uzaklaşmak iken, gece yarısı bir otobanda insan kanıyla hayatta kalan bir ''şey''le karşı karşıya kalırlar. İnsanın içine girip yavaş yavaş hayat bitiren bu canlıdan kurtulmak için artık birlikte hareket etmek zorundadırlar.

Screamfest 2008 - Festival Trophy Ödülleri 'nde En İyi Görsel Efekt, En İyi Makyaj, En İyi Müzik, En İyi Kurgu, En İyi Yönetmen, En İyi Film seçilen Kıymık; Empire Magazine , The New York Times gibi önemli yerlerden iyi eleştiriler aldı.

Küçük, düşük bütçeli bir korku filmi ama özellikle final bölümleriyle türün hayranlarını mutlu ediyor.

Hızlı ve Öfkeli 4 filmi izle



Fast & Furious - Hızlı ve Öfkeli 4 filmi izle

Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Justin Lin
Senaryo : Gary Scott thompson , Chris Morgan
Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

Vin Diesel ( Dominic Toretto) , Paul Walker (Brian O Conner) , Michelle Rodriguez ( Letty Marciano) , Jordana Brewster ( Mia Toretto) , Laz Alonso (Fenix Rise) , Gal Gadot (Gisele Harabo) , John Ortiz (Antonio Braga)
Yeni yaşanan gelişmeler onları Los Angeles'a geri getirmiştir. Sokaklarda yeni suçlular türemiştir ve kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto ile ajan Brian O'Conner ortak düşmana karşı birlikte hareket etmeleri gerekmektedir.

Düşmanı yok etmek için ikilinin artık birbirlerine güvenmeleri lazımdır ve bu güven oluşmaya başlar. İntikamlarını almak içinse en büyük güçlerini bir araya getirirler; yeni araba modelleri ve orjinal parçalarıyla limitleri zorlayan hızlara ulaşmak...

Herkes Mandy Lane’in Peşinde izle



All the Boys Love Mandy Lane - Herkes Mandy Lane’in Peşinde izle

Tür : Romantik / Gerilim / Korku / Gizem
Yönetmen : Jonathan Levine
Senaryo : Jacob Forman
Görüntü Yönetmeni : Darren Genet
Müzik : Mark Schulz
Yapım : 2006, ABD , 88 dk.

Oyuncular

Amber Heard (Mandy Lane) , Anson Mount (Garth) , Whitney Able (Chloe) , Michael Welch (Emmet) , Edwin Hodge (Bird)
Mandy Lane, Teksas'ta yaşayan, okuduğu lisenin en popüler kızıdır. Bütün erkekler henüz kimseyle birlikte olmamış Mandy'le beraber olabilmek için yarış halindedirler. Red, bu amacını gerçekleştirmek için Mandy'i ve arkadaş grubunu her şeyden uzaktaki çiftliklerinde yapacağı partiye davet eder.

Gece ilerledikçe alkol ve uyuşturucunun etkisiyle erkekler kontrolden çıkınca işler çirkinleşir. Reddettiği erkeklerden biri bunu gururuna yediremeyince Mandy'nin yapabileceği tek şey kalır, o da canını kurtarmak için kaçmaktır.

The Wackness'ın yönetmeni Jonathan Levine'ın ilk filmi Herkes Mandy Lane'in Peşinde, Toronto Film Festivali'nde gösterim şansı elde etmiş, !f İstanbul 2009 kapsamında da sinemalarımıza konuk olmuştu.