Güneşi Gördüm filmi bileti al



Güneşi Gördüm filmi bileti al

"Zorunlu göç uygulaması nedeniyle,doğup büyüdükleri topraklardan,köylerinden ayrılmak zorunda kalan Altun aileleri,köklerinden koparak bir bilinmeze doğru yola çıkarlar.Davut Altun,ailesiyle birlikte kaçak yollardan da olsa en kısa zamanda Norveçe gitmeyi istemektedir.Haydar Altun ve ailesi içinse göç yolu İstanbula doğrudur..."

Tür: Dram

Senaryo ve Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül

Oyuncular : Mahsun Kirmizigül,Sarp Apak,Itir Esen,Serif Sezer,Altan Erkekli,Yildiz Kültür,Yigit Özsener,Emre Kinay,Demet Evgar,Nurseli Idiz,Bugra Gulsoy.

Yıl : 2008 / Türkiye

Süre : 120 dk

Bilet Satın Al : mybilet & biletix

Vahşi Vahşi Batı filmi izle



Wild Wild West - Vahşi Vahşi Batı filmi izle

Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 12 Kasım 1999
Yönetmen : Barry Sonnenfeld
Senaryo : S.S. Wilson , Brent Maddock , Jeffrey Price , Jeffrey Price
Görüntü Yönetmeni : Michael Ballhaus
Müzik : Elmer Bernstein
Yapım : 1999, ABD , 107 dk.

Oyuncular

Will Smith , Kevin Kline , Kenneth Branagh , Salma Hayek , Ted Levine
Özel Devlet ajanı olan James West (Will Smith), üstün yetenekli ve son derece karizmatik birisidir. Kılık değiştirmekte ün yapmış ve aynı zamanda bir mucit olan Artemus Gordon (Kevin Kline) da yine onun gibi özel devlet ajanıdır. İkisi birlikte yine kötülerle mücadele etmekte. Peşine düşdükleri Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh) Birleşik Devletler Başkanı'na suikast düzenlemeyi planlamaktadır.

Devlet Düşmanı filmi izle seyret



Enemy of the State - Devlet Düşmanı filmi izle seyret

Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 5 Ocak 1999
Yönetmen : Tony Scott
Senaryo : David Marconi
Görüntü Yönetmeni : Dan Mindel
Müzik : Trevor Rabin , Harry Gregson-Williams
Yapım : 1998, ABD , 130 dk.

Oyuncular

Will Smith , Gene Hackman , Jon Voight , Stuart Wilson
Robert Dean, tesadüfen önemli bir siyasi cinayetin delilerini ele geçirir. Bir anda hükümete bağlı bir istihbarat servisinin hedefi haline gelen Dean için hayat kabus haline gelir.

Yüksek teknoloji ürünü haberalma cihazları ve tehlikeli ajanlar Dean'in peşine düşmüştür. Devletin sahip olduğu, insanları kolayca gözetleyebilmeyi sağlayan yüksek teknolojik imkanlar, ona neredeyse kaçacak nokta bırakmamıştır. Ama tüm bu imkansızlıklara rağmen Dean, hayatını, ailesini ve kariyerini kurtarmak zorundadır.

Macera-aksiyon filmlerinde kendi tarzını yaratmayı başarmış yönetmen Tonny Scott, Devlet Düşmanı'nda, politik taşlamaların da olduğu seyir zevki yüksek bir aksiyon sunuyor.

Siyah Giyen Adamlar filmi izle



Men in Black - Siyah Giyen Adamlar filmi izle

Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 3 Kasım 1997
Yönetmen : Barry Sonnenfeld
Senaryo : Ed Solomon , Lowell Cunningham (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Donald Peterman
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 1997, ABD , 98 dk.

Oyuncular

Tommy Lee Jones , Will Smith , Linda Fiorentino , Vincent D'Onoforio , Rip Torn
Gizli bir hükümet bürosunda çalışan Ajan K ve yeteneklerine güvenerek yeni işe aldığı Ajan J, Dünya'ya diğer gezegenlerden gelen yabancıları denetleyen bir ekibin, yani kökleri 1950'lere kadar uzanan Siyah Giyen Adamlar'ın en gözüpek ikilisidir.

Uzaylı teröristleri son derece gizli silahlarıyla etkisiz hale getirdikten sonra Ray-Ban güneş gözlüklerini takıp, masul sivilleri ipnotize etmek ve herşeyi unutmalarını sağlamak da görevlerinin bir parçasıdır. Aslına bakarsanız, herşeyden şikayet edip duran Ajan J için işin en eylenceli bölümü de budur.

Lowell Cunningham'a ait çizgi romandan uyarlanan Siyah Giyen Adamlar, orijinalinin de yapmaya çalıştığı gibi uzaylı bilim kurgu geleneklerini tiye alma işine soyunuyor. Erich von Daniken kitaplarından tutun, X-Files dizisine ya da Martin Mystère çizgi romanlarına uzanan bir gelenekte kendisine yer bulmuş olan, komplo teorisyenlerinin çok sevdiği kara adamlar konseptini ilgi çekici bir yere oturtuyor...

Kurtuluş Günü filmi seyret izle



Independence Day - Kurtuluş Günü filmi seyret izle

Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Felaket
Yönetmen : Roland Emmerich
Senaryo : Dean Devlin , Roland Emmerich
Görüntü Yönetmeni : Karl Walter Lindenlaub
Müzik : David Arnold
Yapım : 1996, ABD , 145 dk.

Oyuncular

Will Smith (Yüzbaşı Steven Hiller) , Bill Pullman (Başkan Whitmore) , Jeff Goldblum (David Levinson) , Mary McDonnell (Başkanın Karısı) , Judd Hirsch (Julius Levinson) , Robert Loggia (Uzay Kumandanı General Grey)
2 Temmuz'da dünyanın her yerindeki komünikasyon sistemleri, tuhaf bir atmosfer olayı sonucu bozuluverir. Hemen sonrasında silahlı kuvvetler tarafından, devasa nesnelerin dünyaya doğru yaklaşmakta olduğu açıklanır. İlk başta meteor olduğu düşünülen cisimlerin esrarengiz uzaylıların kumandasındaki dev uzay gemileri olduğu ortaya çıkar.

Uzaylılarla her türlü iletişim denemesinin başarısız olmasının ardından, şimdi kablo teknisyenliği yapan eski bilimadamı David Levinson, uzaylıların bir günden daha kısa süre içerisinde dünyanın önemli noktalarına büyük bir saldırı gerçekleştireceğini farkeder.

Temmuz'un 3'ünde, uzaylılar gerçekten de New York, Los Angeles ve Washington'a saldırı düzenlerler. Hayatta kalanlar konvoylar halinde Area 51 adındaki, hükümetin tuhaf test alanına doğru yola koyulurlar. Dedikodulara burası ordunun kendi başına ele geçirdiği bir uzay gemisini de barındırmaktadır. Hayatta kalanlar uzaylılarla savaşmak üzere bir plan yaparlar. 4 Temmuz tüm insanlığın kurtuluş için savaşacağı gün olacaktır.

Bad Boys filmi izle seyret



Bad Boys filmi izle seyret

Tür : Aksiyon / Komedi / Gerilim
Yönetmen : Michael Bay
Senaryo : George Gallo , Michael Barrie , Jim Mulholland , Doug Richardson
Görüntü Yönetmeni : Howard Atherton
Müzik : Mark Mancina , Nick Glennie-Smith
Yapım : 1995, ABD , 118 dk.

Oyuncular

Martin Lawrence (Marcus Burnett) , Will Smith (Mike Lowrey) , Téa Leoni (Julie Mott) , Tchéky Karyo (Fouchet) , Joe Pantoliano (Yüzbaşı Howard) , Theresa Randle (Theresa Burnett) , Marg Helgenberger (Alison Sinclair)
Marcus Brunett ve Mike Lowry, uyuşturucu olaylarına bakan Miami'li polislerdir. Polisin sorumluluğunda bulunan 1oo milyon dolarlık uyuşturucu çalınınca aksiyon başlar. Malı geri almak için sadece ve sadece 72 saatleri vardır. Bu arada bir cinayet tanığını koruma görevini de yerine getirmeye çalışırlar...

Martin Lawrence ve Will Smith ikilisini sinemaya kazandıran aksiyon komedi türünün parlak örneklerinden biri olarak kabul ediliyor. Aynı zamnda Michael Bay'in kariyerinde de yeni bir başlangıcı temsil ediyor. Bu filmden sonra dev bütçeli yapımlar için kamera arkasına geçen yönetmen, Bad Boys 2'yu yapmaktan da geri kalmadı.