Sahtekarlar filmi bedava online seyret izle



Duplicity - Sahtekarlar filmi bedava online seyret izle

Tür : Gerilim / Casusluk
Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009
Yönetmen : Tony Gilroy
Senaryo : Tony Gilroy
Görüntü Yönetmeni : Robert Elswit
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

Julia Roberts (Claire Stenwick) , Clive Owen (Ray Koval) , Billy Bob Thornton , Paul Giamatti (Dick Garsik) , Tom Wilkinson (Howard Tully)
Claire Stenwick ve Ray Koval şehvetli bir geçmişe sahip ortak çalışan iki ajandır. Saygın patronları tarafından büyük bir göreve atanan ikiliyi biribiriyle ilgili de sürprizler beklemektedir.

Konusu gereği Bay ve Bayan Smith'e benzetilen Duplicity, Micheal Clayton ile müthiş bir çıkış yakalayan yönetmen Tony Gilroy'a ait.

Sihirli Dağ filmi izle seyret



Race to Witch Mountain - Sihirli Dağ filmi izle seyret

Tür : Macera / Komedi / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009
Yönetmen : Andy Fickman
Senaryo : Matt Lopez , Mark Bomback , Andy Fickman , Alexander Key
Görüntü Yönetmeni : Greg Gardiner
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

Carla Gugino (Dr. Alex Friedman) , Dwayne Johnson (Jack Bruno) , Christine Lakin (Sunday) , Annasophia Robb (Sara) , Chris Marquette , Cheech Marin
Las Vegas'ın yakınlarında beklenmedik bir olaylar zinciri gelişir. Taksici Jack Bruno taksisine Sara ve Seth adlı iki kardeşi alıdığında inanamayacağı olaylara tanık olur.

Kardeşler bu dünyadan değildir ve paranormal güçlere sahiplerdir. Onları yakalamak için peşlerinde kötü niyetli kişiler olduğundan Jack'in onlarla birlikte hareket etmekten başka çaresi kalmaz.

1975 yapımı ve aynı adlı kitaptan uyarlama olan Escape to Witch Mountain filminin 2009 uyarlaması olan Sihirli Dağ, Walt Disney yapımı bir film.

Mahşerin Dört Atlısı filmi izle



The Horsemen - Mahşerin Dört Atlısı filmi izle

Tür : Dram / Korku / Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009
Yönetmen : Jonas Åkerlund
Senaryo : Dave Callaham
Görüntü Yönetmeni : Eric Broms
Müzik : Jan A.P. Kaczmarek
Yapım : 2009, Kanada / ABD , 110 dk.

Oyuncular

Dennis Quaid (Aidan Breslin) , Ziyi Zhang (Kristen) , Lou Taylor Pucci (Alex Breslin) , Clifton Collins Jr. (Stingray) , Barry Shabaka Henley (Tuck) , Patrick Fugit (Corey)
Aidan Breslin, eşinin ölümünden sonra çocuklarından dahi uzaklaşacak kadar katı birine dönüşen bir polis dedektifidir. Yeni bir dava almıştır; İncil'de geçen Mahşerin Dört Atlısı 'ndan yola çıkıp cinayetler işleyen bir sapık seri katili araştırıyordur.

Aldatma ustası ve fethetmek için her şeyi yapmaya hazır, beklenmedik bir lider olan Beyaz Atlı; masumiyeti alev alev bir öfkeyi gizleyen, İnsanları birbirine düşürme amacına sahip keskin zekâlı bir savaşçı olan Kızıl Atlı; dengesiz ama daima bir adım ileride, insanları yönlendiren ve karanlık bir tiran olan Kara Atlı ve ölümü bir cerrah titizliğiyle yaymaya kararlı, karşı konulmaz güce sahip Solgun Atlı.

Aidan, bu davada ilerledikçe kendisi ve dört şüpheli arasındaki bağlantıyı açığa çıkarır. Dört Atlı, birbiriyle bağlantılı olmayan dört kurban ve dört sır vardır.

The Reader - Okuyucu filmi bedava izle seyret



The Reader - Okuyucu filmi bedava izle seyret

Tür : Gerilim / Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009
Yönetmen : Stephen Daldry
Senaryo : David Hare , Bernhard Schlink (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Roger Deakins , Chris Menges
Yapım : 2008, ABD / Almanya , 124 dk.

Oyuncular

Ralph Fiennes (Michael Berg) , Jeanette Hain (Brigitte) , David Kross (Genç Michael Berg) , Kate Winslet (Hanna Schmitz) , Susanne Lothar (Carla Berg) , Alissa Wilms (Emily Berg) , Florian Bartholomäi (Thomas Berg) , Friederike Becht (Angela Berg) , Matthias Habich (Peter Berg) , Frieder Venus (Doktor)
II. Dünya Savaşı ertesi, Almanya. Michael adlı genç, kendisinin yaşça iki katı büyük olan Hanna Schmitz'e aşık olmuştur. Gizli bir ilişki götüren ikilinin aşkı Hanna'nın bir gün ortadan kaybolmasıyla biter.

Aradan 8 yıl geçmiştir ve hukuk okuyan Michael savaş suçları mahkemesinde gözlemcilik yapıyordur ve bir gün sanık sandalyesinde Hanna'yı görür. Mahkeme'de Hanna'nın geçmişi ortaya dökülürken, Michael ikisinin de hayatını değiştirecek bir sırrı ortaya çıkarır.

The Reader ile Altın Küre - “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” kazanan Kate Winslet yer almaktadır.

Kate Winslet, The Reader'daki rolüyle Altın Küre, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün de sahibi oldu.

Gölge filmini izle seyret



Gölge filmini izle seyret

Tür : Gerilim / Dram / Film-Noir
Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009
Yönetmen : Mehmet Güreli
Senaryo : Peyami Safa (Kitap)
Yapım : 2008, Türkiye , 115 dk.

Oyuncular

Görkem Yeltan , Kaan Çakır , Serkan Ercan
Müzisyen, ressam ve yönetmen Mehmet Güreli'nin uzun zamandır beklenen ilk uzun metrajlı filmi Gölge, Türk edebiyatının önemli yazarlarından Peyami Safa'nın intihar, şüphe, kıskançlık, dostluk ve aşk hakkındaki, kara film bahçelerini binlerce defa arşınlamış "Selma ve Gölgesi" romanından uyarlanmış.

Selma ve Gölgesi, gizemli bir kadının planlarını gizlice uygulamasını ustaca anlatan, aynı zamanda da iki yakın erkek arkadaşın nasıl olup da birbirini yok edecek birer canavara usulca, bilinçsizce ve yumuşak bir şekilde dönüştüğünü gösteren bir yapıt.

Film 2008'de İstanbul Film Festivali'nde yönetmenin de katılımıyla gösterildi.

Hunger - Açlık filmi izle seyret



Hunger - Açlık filmi izle seyret

Tür : Gerilim / Dram / Deneysel / Politik
Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009
Yönetmen : Steve McQueen
Senaryo : Steve McQueen , Enda Walsh
Görüntü Yönetmeni : Sean Bobbitt
Müzik : Leo Abrahams
Yapım : 2008, İngiltere / İrlanda , 96 dk.

Oyuncular

Michael Fassbender (Bobby Sands) , Stuart Graham (Ray Lohan) , Liam Cunningham (Peder Moran) , Helena Bereen (Anne)
IRA ile ilgili olarak çekilmiş filmde, Bobby Sands’in insanlık dışı muamelelere maruz kalışındaki sertliği adeta yaşıyorsunuz. Diyalogsuz sahnelerin vuruculuğu ile başlayan film, tüm filme yayılan dehşetli gerçeklik duygusu ile izleyeni kavrıyor.

Mahkumların battaniye ve yıkanmama eylemleriyle ilerleyen direnişleri, altı hafta süren açlık grevi ile doruğa çıkıyor. Hayatı mücadele ile geçmiş Sands'ın kendi vücudunu yaşamının son savaş alanı olarak addedmesiyle yaşanan dramatik süreç muazzam bir etkileyicilikle gözler önüne seriliyor.

Filmin etkileyiciliği sadece Sands önderliğindeki mahkumların direniş destanından ibaret değil. Zira hapishane mahkumlar için olduğu kadar gardiyanlar için de tam bir cehennem. Gardiyanların da alt üst olmuş psikolojisini izliyoruz filmde.