Cem Yılmaz Şaşı Türk Telekom Reklamı

Cem Yılmaz yeni Türk Telekom reklamında şaşı. Hem de ailecek ; anası , babası hatta kedisi bile şaşı.

Gökhan İnler'in Udinese'de attığı gol

Gökhan İnler'in Udinese'de attığı muhteşem gol...

Futbolcu : Gökhan İnler

Gökhan İnler (d. 27 Haziran, 1984) Türk asıllı İsviçreli futbolcu. Seri A ekiplerinden Udinese'de ortasaha oyuncusu olarak oynamaktadır.

2004-05 mevsimi başlarken, Gökhan ve Önder Çengel Türkiye şampiyonu Fenerbahçe tarafından Almanya'da sezona hazırlık kampında denendiler ve 4 yıllık sözleşme imzalamalarına karşın Christoph Daum'un her iki oyuncunun da Fenerbahçe'de oynamaya yeterli düzeyde olmadığını açıklamasının ardından sözleşmeleri feshedildi.

Gökhan, İsviçre'ye döndü ve FC Aarau'da oynadı. Ocak 2006'da FC Zürich'e geçti. 2005-06 ve 2006-07 yıllarında İsviçre şampiyonasında şampiyon olan takımın bir parçası oldu. Gökhan İsviçre Millî Takımı'nın bir oyuncusudur.

2006/07 mevsimi sonunda, Gökhan, Serie A ekiplerinden Udinese'ye transfer oldu.1 2007/08 sezonunun ilk yarısında Serie A' da en çok süre alan oyunculardan biri olmuştur.

Seksi ve Çılgın (The Hottie and the Nottie) filmi

Seksi ve Çılgın (The Hottie and the Nottie) filmi

Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Yönetmen : Tom Putnam
Senaryo : Heidi Ferrer
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Paris Hilton (Cristabelle Abbott) , Joel Moore (Nate Cooper) , Christine Lakin (June Phigg) , Adam Kulbersh (Cole Slawsen) , The Greg Wilson (Arno Blount) , Johann Urb (Johann) , Samantha Bailey (Küçük Kız) , Lorraine Smith (Lorraine Smith)
Filmin merkezinde “on üzerinden on numara” bir kadın olan Cristabel Abbott; onun daha az talihli arkadaşı June Phigg ve ikisinin tam ortasında kalan sırılsıklam aşık bir erkek vardır. İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın , hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır.

June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.

Altın Şans (Fool's Gold) filmi

Altın Şans - Fool's Gold

Tür : Komedi / Macera / Aksiyon / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Yönetmen : Andy Tennant
Senaryo : John Claflin , Daniel Zelman , Andy Tennant
Görüntü Yönetmeni : Don Burgess
Müzik : George Fenton
Yapım : 2007,

Oyuncular

Kate Hudson (Tess Finnegan) , Matthew McConaughey (Ben 'Finn' Finnegan) , Donald Sutherland (Nigel) , Ewen Bremner (Alfonz) , Roger Sciberras (Andras) , Brian Hooks (Curtis) , Malcolm-Jamal Warner (Cordell)
Ben “Finn” Finnegan, sörfçülükten hazine avcılığına geçiş yapmış genç ve iyi niyetli bir adamdır. 18. yüzyıldan kalma egzotik hazinelerle dolu kırk sandık içeren efsanevi Queen’s Dowry hazinesini takıntı hâline getirmiştir. Hazine arayışı sırasında, Finn, Tess Finnegan’la evliliği ve hurda yığını hâline gelmiş teknesi “Booty Calls” da dahil olmak üzere sahip olduğu her şeyi yitirmiştir.

Tess milyoner Nigel Honeycutt’ın dev yatında çalışarak hayatını yeniden kurmaya başlamışken, Finn hazinenin nerede olduğuna dair çok önemli bir ipucu keşfeder. Bu bilgiyle hayatının değişeceğinden emin olan Finn, Nigel’ın yatına girmenin bir yolunu bularak bu varlıklı adamı ve sosyetenin gözde bekarlarından olan kızı Gemma’yı kendisiyle birlikte İspanyol hazinesini aramaya ikna eder. Bu arama seferi, tüm direnişine rağmen Tess’in keşif aşkını yeniden alevlendirir. Ama hazinenin peşinde sadece onlar yoktur..

Romantik komedi ve aksiyon macera türlerini harmanlayan ilgi çekici bir film.

Iron Man filmi

Iron Man filmi

Tür : Macera / Fantastik / Bilim Kurgu / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Yönetmen : Jon Favreau
Senaryo : Hawk Ostby , Mark Fergus , Matt Holloway , Arthur Marcum
Görüntü Yönetmeni : Matthew Libatique
Yapım : 2006, ABD

Oyuncular

Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man) , Terrence Howard (Jim Rhodes) , Gwyneth Paltrow (Virginia 'Pepper' Potts) , Jeff Bridges (Obadiah Stane/Iron Monger) , Samuel L. Jackson (Nick Fury) , Hilary Swank , Leslie Bibb , Stan Lee
Çin ordusu için silâh yaratmak zorunda bırakılan milyoner sanayici Tony Stark, bu çalışma sırasında kendisi için de gizlice zırh üretmektedir. Böylece Çinliler’in kontrolünden çıkarak onları durdurabileceğine inanır. Çin’den kaçıp ABD’ye geri döndüğünde tehlikeli bir komplonun varlığını keşfedince durdurabilmek için de Demir Adam’a dönüşür.

İkiye Bölünen Kız (The Girl Cut in Two) filmi

İkiye Bölünen Kız (The Girl Cut in Two) filmi


Tür : Komedi / Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Yönetmen : Claude Chabrol
Senaryo : Claude Chabrol , Cécile Maistre
Yapım : 2007, Almanya / Fransa , 115 dk.

Oyuncular

Ludivine Sagnier (Gabrielle Aurore Deneige) , Benoît Magimel (Paul André Claude Gaudens) , François Berléand (Charles Denis dit Charles Saint-Denis) , Mathilda May (Capucine Jamet) , Caroline Sihol (Geneviève Gaudens) , Marie Bunel (Marie Deneige) , Valeria Cavalli (Dona Saint-Denis)
Yirmi beş yaşındaki güzel hava durumu sunucusu Gabrielle iki erkek arasında kalmıştır: ünlü yazar ve namlı çapkın Charles mı, yoksa aile servetinin çekici fakat dengesiz mirasçısı Paul mu...

Kız Paul'u tersleyince, o da rakibine karşı vahşi ve çılgınca bir nefret duymaya başlar. Gabrielle adamlardan birinin metresi ve diğerinin karısı olacaktır.

Chabrol’un 50 yıllık kariyerindeki bu son filmi burjuvazi, entelektüellik ve televizyon kültürüyle zekice dalga geçiyor.

Özel Tim (Tropa de Elite) filmi

Özel Tim (Tropa de Elite) filmi

Tür : Aksiyon / Gerilim / Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Yönetmen : José Padilha
Senaryo : Bráulio Mantovani , André Batista (Kitap)
Yapım : 2007, Brezilya , 118 dk.

Oyuncular

Wagner Moura (Capitão Nascimento) , Caio Junqueira (Neto) , André Ramiro (André Matias) , Milhem Cortaz (Capitão Fábio) , Fernanda de Freitas (Roberta)
Yıl 1997… Katoliklerin dini lideri Papa Jean Paul II’nin Rio de Janeiro’yu ziyareti yaklaşmaktadır. Papa’nın kenti ziyareti öncesinde varoşlarda hareketli günler yaşanmaktadır. Özel Polis Operasyonları Timi lideri Yüzbaşı Nascimento, Papa’nın ziyaret etmesi muhtemel bölgelerin yakınında yer alan, suç oranı çok yüksek, tehlikeli banliyölerde uyuşturucu tacirlerine darbe indirmekle görevlendirilir

Çocuğunun doğumunun yaklaşması üzerine Özel Polis Operasyonları Timi’nden ayrılmaya karar veren Nascimento, yerini alacak bir aday bulmak zorundadır. Öte yandan polis okulu mezunu Matias ve Neto adlı iki arkadaş çevrelerindeki yozlaşmadan rahatsızdırlar. Zamanla bu ikilinin yolu Nascimento ile kesişecektir. Özel tim mensupları, sokaklardaki savaşın acımasız yüzüyle karşı karşıyadırlar.

Filmin yapımında sosyolog Luiz Eduardo Soares ile Andre Batista ve Rodrigo Pimentel adlı iki BOPE polisinin birlikte yazdığı “Elite da Tropa” adlı kitap temel alındı. Sözkonusu kitapta iki polisin yaşadığı deneyimlerden ve tarihsel olaylardan yola çıkılarak BOPE’nin gündelik çalışma rutininin nasıl olduğu yarı-kurgusal bir anlatımla aktarılıyordu.