Dokuz Buçuk Hafta filmi izle



Nine 1/2 Weeks - Dokuz Buçuk Hafta filmi izle

Tür : Dram / Romantik / Erotik
Yönetmen : Adrian Lyne
Senaryo : Sarah Kernochan , Zalman King , Patricia Louisianna Knop , Elizabeth McNeill (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Peter Biziou
Müzik : John Taylor , Jack Nitzsche
Yapım : 1986, ABD , 112 dk.

Oyuncular

Mickey Rourke (John) , Kim Basinger (Elizabeth) , Margaret Whitton (Molly) , David Margulies (Harvey) , Christine Baranski (Thea) , Karen Young (Sue) , William De Acutis (Ted) , Dwight Weist (Farnsworth)
New York'taki bir sanat galerisinde çalışan Elizabety, hakkında çok az şey bildiği borsacı John tarafından baştan çıkartılır. Boşanmış ve gerçek aşkın peşindeki bu güzel kadın ile esrarengiz Wallstreet kurtunun ilişkisi, birbirinden renkli ve kimi zaman biraz fazla gerilimli seks oyunları üzerine kuruludur.

Dokuz buçuk hafta sürecek ilişki, hem Elizabeth'in kendi sınırlarını zorlaması için yeterli olacaktır, hem de John'un aradığı adam olup olmadığını anlamasına yetecektir. Cevaplarsa, her zaman umduğumuz gibi olmayabilir...

Erotik filmlerin usta ismi Zalman King'in senaryosuna katkıda bulunduğu Dokuz Buçuk Hafta, gerçekten de 80'lerde adından epey söz ettirdi. Elbette bu bir film olarak niteliklerinden çok, ilgi çekici biçimselliğinden kaynaklanıyordu. Özellikle de Kim Bassinger'ı mainstream bir filmde, ilginç derecede cesur sahnelerde görmek...

Gözü Tamamen Kapalı filmi izle



Eyes Wide Shut - Gözü Tamamen Kapalı filmi izle

Tür : Erotik
Gösterim Tarihi : 22 Ekim 1999
Yönetmen : Stanley Kubrick
Senaryo : Stanley Kubrick , Frederic Raphael
Görüntü Yönetmeni : Larry Smith
Müzik : Jocelyn Pook
Yapım : 1999, ABD / İngiltere , 159 dk.

Oyuncular

Tom Cruise (Doktor William 'Bill' Harford) , Nicole Kidman , Madison Eginton , Marie Richardson
Psikolog Bill Harford (Tom Cruise) ve karısı Alice'in (Nicole Kidman) dışarıdan bakıldığında örnek bir evlilikleri vardır.

Bir davette karısının başka bir erkekle ilgilenmesi, doktoru çılgına çevirince, kendisini cinsel fantezilerle dolu bir oyuna teslim eder.

Bir hastasının kızı, bir kadın satıcısı ve şehre uzak bir malikanede gerçekleştirilen sapkın bir maskeli balo gece boyunca karşılaşacağı garip şeylerden sadece bazılarıdır...

Günahkar filmi izle



Original Sin - Günahkar filmi izle

Tür : Romantik / Erotik / Gerilim
Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2001
Yönetmen : Michael Cristofer
Senaryo : Michael Cristofer , Cornell Woolrich (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Terence Blanchard
Yapım : 2001, Fransa / ABD , 112 dk.

Oyuncular

Antonio Banderas , Angelina Jolie (Julia Russell) , Thomas Jane (Billy/Walter Downs/Mephisto) , Jack Thompson (Alan Jordan) , Gregory Itzin (Albay Worth)
Luis Antonio Vargas adlı genç bir adam, aklını başından alacak güzellikteki Julia adlı kadının tesirine kapılarak bir takım sahtecilik olaylarına bulaşır ve geri dönüşü olmayan bir yola girer. Kendisine aşık olduğunu sandığı Julia'nın kalbini asla fethedememiş olduğunu anladığında ise, ihtirasının yerini nefret ve intikam arzusu almaya başlar...

Antonio Banderas ve Angelina Jolie ile dikkat çeken ve gerilim ve mizah gibi nadiren birarada bulunan iki unsuru birleştiren, enteresan bir ilişkinin öyküsü...

Perversion Story filmi izle



Una sull'altra - Perversion Story filmi izle

Tür : Gerilim / Erotik / Polisiye / Gizem
Yönetmen : Lucio Fulci
Senaryo : Lucio Fulci , José Luis Martínez Mollá (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Alejandro Ulloa
Müzik : Riz Ortolani
Yapım : 1969, İtalya / Fransa , 97 dk.

Oyuncular

Jean Sorel (Dr. Geroge Dumurrier) , Marisa Mell (Susan Dumurrier/Monica Weston) , Elsa Martinelli (Jane) , Alberto de Mendoza (Henry Dumurrier)
İtalyan sinemasının usta yönetmeni Lucio Fulci'nin Amerika'da çektiği film, günümüzde adeta yeniden keşfedildi. Yaklaşık bir saatlik kopyası piyasada bulunan film, geçtiğimiz yıllarda yarım saat daha uzun, yenilenmiş Fransız kopyasıyla sinema dünyasına sunuldu ve filmin DVD'si yılın DVD'leri arasına girdi.

Film, palavracı ve çapkın bir doktorun gizemli hikayesini anlatıyor. Varlıklı karısı hastalığı nedeniyle yaşamını kaybettikten sonra Dr. Dumurrier polis tarafından karısını öldürmekle suçlanıyor. Suçsuz olduğunu kanıtlamak için karısının ölümünün araştırırken, karısına çok benzeyen bir striptizinin varlığını keşfediyor. "Dr. Dumurrier suçlu mu?" "Kadın gerçekten öldü mü?" gibi izleyicinin finale kadar emin olamadığı sorular çıkıyor ortaya.

Filmin finalinde yer alan gaz odası sahnesi ise sinema tarihinde çoktan yerini aldı bile. Genellikle giallo türüne dahil edilse de, Hitchcock sinemasına yakın, dönemin San Francisco'sunu cool bir şekilde yansıtan ve nefis bir jazz müziğine sahip olan bir Fulci klasiği.

Kışkırtma filmi izle



Trasgredire - Kışkırtma filmi izle

Tür : Erotik
Gösterim Tarihi : 28 Temmuz 2000
Yönetmen : Tinto Brass
Senaryo : Nicolaj Pennestri , Carla Ciprini , Tinto Brass , Silvia Rossi , Massimiliano Zanin
Görüntü Yönetmeni : Massimo Di Venanzo
Müzik : Pino Donaggio
Yapım : 1999, İtalya , 92 dk.

Oyuncular

Yuliya Mayarchuk (Carla) , Jarno Berardi (Matteo) , Francesca Nunzi (Moira) , Max Parodi (Mario) , Mauro Lorenz (Bernard) , Leila Carli (Nina) , Vittorio Attene (Luca) , Antonio Salines (Padre)
Venedikli, 20 yaşındaki güzel Carla, erkek arkadaşı Matteo'nun gelip kendisini ziyaret etmesini beklemektedir. Carla, Matteo için bir apartman dairesi aramaktadır. Emlakçı Maria, Carla'nın karşı koyamayacağı bir şekilde ona olan cinsel ilgisini belli eder. Matteo, içinden gelen bir sesle olanları tahmin eder ve Londra gezisini iptal eder.

Carla, Matteo'nun kendisinden ayrılmasına, Maria'nın eski kocası Mario'yla yakınlaşarak tepki verir. Mario, Carla'yı çılgın bir Londra partisinde değişik erotik oyunlara dahil eder. Matteo, şüphelerine rağmen Carla'yla Londra'da buluşmaya karar verir. Oldukça dramatik bir şekilde yaptıklarını itiraf ederler ve Matteo, kıskançlığının etkisiyle Carla'yı daha tutkuyla istediğini anlar.